49
Следвайте ни

Доброволци от БЧК-Пловдив станаха Дядо Коледа за малки пациенти СНИМКИ

viber icon

Младежи от БЧК-Пловдив влязоха в ролята на Дядо Коледа за малките пациенти от Клиниката по детска хирургия в УМБАЛ "Св. Георги", видя репортер на "Марица".Те зарадваха децата с подаръци и провокираха усмивките им в навечерието на един от най-светлите християнски празници - Коледа. Празничното турне на доброволците приключи именно в Клиниката по детска хирургия. През последните дни те посетиха болница МБАЛ ,,Св. Мина”, където зарадваха пациенти в ковид отделенията с подаръчни торбички с плодове и ръчно изработени картички.


 
Посетиха също Детската клиника на УМБАЛ "Св. Георги" на бул. "Васил Априлов" и внесоха празнично настроение на децата, които се лекуват там. На малчуганите предадоха ,,Кутии на приятелството” - коледен подарък от дете за дете, подготвени от ученици от пловдивските училища. 


 
Младежите от БЧК бяха и в МБАЛ ,, Св. Пантелеймон”, чиито пациенти получиха техните картички и пакетчета ,,Коледен дар - здраве”.

Навсякъде добротворците бяха сърдечно посрещнати от персонала на болниците и техните директори.
   
Снимки от Наташа Манева

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?