Следвайте ни

Дни преди старта: Черен пазар с билетите за Hills of Rock

С малка надценка се предлагат входни талони, закупени "на тъмно" още миналото лято

Черен пазар с билетите за Hills of Rock се завъртя в нета. Продават се предимно такива, закупени още миналото лято „на тъмно“, преди да е ясна програмата и изпълнителните на грандиозния рокфест на Гребната. Те струваха по 80 лева и важаха за програмата за трите фестивални дни, а сега могат да се намерят по онлайн борсите с надценка между 20 и 40 лева. Въпреки новата цена те излизат доста по на сметка, отколкото да се закупят от билетните каси сега.

Причината е, че отдавна евтините тикети са разпродадени ​- комбиниран тридневен има само за 180 лева (от 120, 140 и 160 лева отдавна са изчерпани). При еднодневните билети ситуацията е идентична - тези от 80 лева са изкупени, намират се само по 100 лева. 

Тази година Hills of Rock е издърпан по-рано във времето, за да се спасят рокаджиите от жегите, и ще се проведе в периода 28-30 юни на Гребната база. Събитието е включено в програмата на Пловдив - Европейска столица на културата и на него се възлагат огромни надежди да напълни на сто процента хотелската база в града и близките населени места. Според вътрешната статистика на booking.com 92% от местата, пуснати в резервационната система за тези дати, вече са заети. Цената на двойната стая тръгва от 119 лева. 

Вяра Порязова

Журналист

Вяра Порязова е завършила „Макроикономика” в ПУ. Има 2-годишна специализация по „Икономическа и политическа журналистика” към ФИСН в ПУ и курс към „Европейски стандарти в медиите”.   Още

Коментари

За да публикувате коментари трябва да имате профил в сайта

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?