Следвайте ни

Днес в Панаира: Ани Цолова ни съветва как да сме успешни

Продуцентите Иван и Андрей също са сред лекторите

viber icon

Платформата Bulgaria Wants You кани всички днес в Палата 7 на Международен панаир Пловдив, от 18:00 часа, за да потърсим заедно причините да останем в България. Събитието е насочено към всеки, който стои на кръстопът и не знае накъде да поеме. Който проверява самолетните билети със смесени чувства и се пита дали в чужбина ще е по-добре за него и семейството му. Както и за тези, които се чудят има ли смисъл да живеят и да се развиват в родната си страна.

Във форума ще участват успешни и вдъхновяващи личности, които ще покажат и друга перспектива за живота. Хора, завърнали се от чужбина, и такива, които никога не са обмисляли да тръгват. Всеки един от тях е успял тук, в България. И всеки има какво да ти каже.

От сцената безценния си опит ще споделят бившата тв водеща Анна Цолова, предприемачът Калоян Георгиев, Дарин Маджаров, основал “Уча.се”, собственичката на Ligna Group - Геновева Христова, IT предприемачът и участник във Фермата 5 - Димитър Караиванов, както и тв продуцентите Иван и Андрей. По време и след официалната част с гост-лекторите всеки ще може да посети изложбената площ и да разговаря с представител на работните партньори или директно да кандидатства за свободните позиции, актуални към момента.

Входът е свободен, но регистрацията е задължителна на https://bulgariawantsyou.com/events

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?