2374
Следвайте ни

Джипито на починалата пловдивчанка: Това е лична трагедия

viber icon

"Не съм направила нищо, което да не е било както трябва и както е по протокол и по препоръки. Това е лична трагедия. Просто заболяването е тежко, непредвидимо в протичането си, бързо се променя. За съжаление умират млади хора и точно такива групи, които ас най-уязвими".

Това каза за БНТ личната лекарка на починалата в Пловдив бременна жена д-р Ваня Добрева. 

"Личните лекари в момента също се водят на първа линия, те също получават пари за това. Просто няма как те да установят по телефона един човек колко е болен, какъв му е стадият на заболяване.

Ако някой на 3-4 ден ни беше казал "Отидете на спешно", а не "Пийте си антибиотиците, продължавайте с витамините и мукосолвана", нещата можеха да бъдат много, много по-различни".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Дгд

Дгд

02.10.2021 | 19:45

Долна маст.я крадлива

Отговори
5 5
Сбъркана работа

Сбъркана работа

02.10.2021 | 19:22

Не могат болните от ковид да се мотаят напред назад по кабинетите на личните лекари и да заразяват наред в ДКЦ-тата. За това са направени ковид приемните на толкова места. Като не е добре някой , личните лекари го пращат там. Само дето голяма част не отиват, за да не ги карантинират. И белите се случват. Да почиват в мир майката и бебетата! Нямам тях предвид, а по принцип.

Отговори
9 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?