Следвайте ни

Джак Даниелс посреща гости в "Капана"

viber icon

Музей на Джак Даниелс отваря врати в Пловдив. Залата, която носи името на легендарния създател на култовата марка уиски, се намира в едноименното заведение на улица "Братя Пулиеви" 1. Знаменитият спиртовар Джаспър Нютън „Джак“ Даниъл е роден на 5 септември 1846 г. 29 години по-късно е създадена дестилерията, произвеждаща и до днес прословутото Jack Daniel’s уиски. Тя е първата регистрирана в САЩ. През 1904-та еликсирът на Даниелс получава златен медал за най-добро уиски на Световното изложение в Сейнт Луис.

Статуята на Джак, седнал на пейка, ще посреща гостите, любители на качествено уиски, които посетят музея в Пловдив. Популярна музика в стил джаз, соул и други жанрове е другата екстра.

"Ще се организират предимно акустични вечери с музиканти на живо", заяви собственикът на Jack Daniels culb и Старопрамен beer house Ивайло Цанков. През изминалото лято той реализира множество музикални събития, променяйки изцяло облика на познатата улица в "Капана". Музикалните изненади продължават и през есента на няколко крачки встрани от тълпата на Главната. Откриването ще е утре в 20 часа, като домакинът е предвидил коктейл, на който ще презентира тематичната обстановка в компанията на VIP гости и качествени питиета.

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?