Следвайте ни

Дискутират бизнеса в Пловдив, ОУП и градските иновации

viber icon

На 19 ноември (четвъртък) от 13:30 ще се излъчи онлайн дискусия (уебинар), част от поредицата „Капитал Градове” на тема Среща на бизнеса в Пловдив. Събитието ще се проведе онлайн за разлика от минали издания заради епидемичната обстановка.

Дискусията ще бъде разделена на две части. В първата ще бъде обсъдено състоянието на регионалната икономика, както и сътрудничеството между образование и бизнес. Във втория панел ще се наблегне на градоустройство и строителство, като в него ще се коментират градските иновации, новият Общ устройствен план и имотният пазар. 

В онлайн дискусията ще вземат участие зам.-кметът по образование Стефан Стоянов, главният архитект Димитър Ахрянов, главният изпълнителен директор на "КЦМ 2000” Румен Цонев, директорът на филиала на Технически университет- София в Пловдив проф. д-р Въльо Николов, председателят на Национално сдружение недвижими имоти (НСНИ) - Пловдив и собственик на агенция “Омега” Aнна Димитрова и регионалният мениджър "Корпоративни продажби" на Vivacom за регион Пловдив и Пазарджик Илияна Василева.

Пълна информация за събитието и линк за регистрация за уебинара в Zoom може да намерите тук: https://www.capital.bg/event/199

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?