2374

Директорката на "Душо Хаджидеков": В понеделник се връщаме в училището!

От понеделник учениците и учителите се връщат в сградата на училище "Душо Хаджидеков" на ул. "Богомил". Хубавата новина съобщи в профила си в социалните мрежи директорката на школото Грозденка Николова. Тя е изключително щастлива от факта, че щетите по покрива са елиминирани за по-малко от три седмици.

"В петък ми върнаха ключовете! На 20-ия ден от пожара тези трудолюбиви хора бяха свършили работа по възстановяване на покрива. В събота, неделя и днес родители и учители рамо до рамо чистиха класните стаи! В понеделник се връщаме! Щастливи сме. Справихме се. Какво повече мога да кажа...", е написала Николова. 


Директорката получава обратно ключовете за школото

Още на 1 септември, когато изгоря покривът, кметът на място обеща, че до месец децата ще се върнат в училище. Спешният ремонт струваше на общината близо 470 хил. лв., а строителят започна работа по него на извънредни смени седмица след пожара. Подменена и импрегнирана е цялата дървена конструкция от близо 700 кв.м, положена е хидро- и топлоизолация, монтирани са нови улуци и активна мълниезащита.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
намръщенЪ

намръщенЪ

04.10.2022 | 10:36

Браво, Денке! Приятно съм изненадан, мислех, че поне до декември ще митарствате по съседните училища

Отговори
0 0
Петрови

Петрови

03.10.2022 | 20:55

Ганекова, която рекетира родителите непрекъснато от години, още ли работи в това училище?

Отговори
6 0
добре запознати

добре запознати

04.10.2022 | 10:11

Тя е толерирана от ръководството и си е внушила, че чрез умишлено и тенденциозно деференциране на децата, ще принуждава родителите да имат преференциално отношение към нея. И добре си преживява по хотели и спа центрове.

Отговори
1 0
Цецо

Цецо

03.10.2022 | 19:12

Училището има застраховка , защо от нашите пари Го го оправят в, Пак откраднахте от нас, ОБщината???

Отговори
12 0
Дии

Дии

03.10.2022 | 18:59

Чудно защо в Пловдив никога нищо не се е случило в казания срок. Трябваше учениците да се върнат до края на септември, а не на 10 октомври. Околовръстното уж щеше да е готово до края на септември, сега други срокове. За Даме груев, кукленско шосе и други улици да не говорим. Добре поне че не си спазиха срока за тунела до водната палата. Иначе ГЕРБ щеше да загуби изборите. Здравко освен умствено изостанал инвалид е и силно алчен гербер.

Отговори
9 5
Пенчо

Пенчо

03.10.2022 | 21:01

Ти пък! 10 дена не са нищо. Сега като разкопат Тотьовото колело и го зарежат, ще блокират половината град за три години напред

Отговори
9 2

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?