Следвайте ни

ДГ „Весела” отбеляза своя 45-годишен юбилей

С юбилеен концерт ДГ „Весела” в район „Северен” отбеляза своята 45-годишнина.

viber icon

Детското заведение е създадено през 1976 г. и се намира на адрес бул. „Дунав” 67.В детската градина в момента се обучават 165 деца в 6 групи.

 

В празничната програма всяка група представи отделни изпълнения, сред които песента „Мечта за изгрев” и множество танци-“На  слънцето”, „Градинари и цветя”, Танц на пчеличките, „Рибки”, „Мики Маус”, „Виждам те, гледам те”, Танц с чадърчета, Танц на пингвините.Празникът завърши с  валс, изпълнен от малчуганите от 4-та група.Децата пяха и танцуваха с помощта на музикалния ръководител и хореограф г-жа Ивайла Тотева.

„Най-голямото богатство на една детска градина са усмивките на щастливите й възпитаници.Няма по-голямо богатство от доверието и признателността на родителите, от професионализма и всеотдайността на учителите.Гордеем се, че нашата детска градина е постигнала всичко това-десетки спечелени конкурси, състезания, олимпиади, получени благодарствени писма и грамоти, участие в инициативи и благотворителни каузи.Най-важното, обаче, с което се гордеем, е че в ДГ „Весела” се възпитават здрави , любознателни, толерантни и щастливи деца, в чиито сърца е посята и отгледана доброта”, заяви в тържественото си слово директорът на детското заведение Наталия Коева.

„Поздравявам всички педагози и ръководството на детската градина, които с огромно желание, ентусиазъм, упорит труд и постоянство се грижат и обучават малчуганите. Уменията и навиците се изграждат в първите седем години от живота на човек и затова е изключително важно с тях да работят личности с любов и отдаденост към професията.Пожелавам на всички Вас много нови  успехи и признания.А на децата желая да растат и учат здрави, щастливи и успешни”, каза кметът на район „Северен” Стоян Алексиев, който бе специален гост на събитието.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?