1939

Девата среща любовта, но за други зодии денят ще е напрегнат

ОВЕН

Началото на деня няма да мина без грижи. Неочаквани събития ще ви принудят да промените плановете си. Ще трябва да се съсредоточите върху решаването на съвсем нови задачи. Внимавайте с парите. Това време не е подходящо за сделки и покупки, но е идеално да наваксате моменти с приятели и нови познати.

ТЕЛЕЦ

Вашата помощ и подкрепа ще са особено важни днес за близките ви. Не пренебрегвайте семейните въпроси и домашните проблеми. Не е нужно да полагате много усилия, за да свършите всичко. Добре ще ви се отрази, ако сте в компания на приятели или роднини. По-добре е да не бързате с покупки и сделки.

БЛИЗНАЦИ

Ако планирате нещо важно, бъдете готови да проявите постоянство. При някои случаи успехът едва ли ще бъде постигнат веднага. Трудности могат да възникнат дори там, където не сте ги очаквали. Но звездите ще бъдат на ваша страна и всичко ще се нареди както трябва. 

РАК

Началото на деня ще бъде доста напрегнато. Може да възникнат проблеми, които изискват незабавно решаване. За да се съсредоточите върху тях, ще трябва да отложите планирани неща. Но не е нужно да действате сами. Както приятели, така и нови познати ще се радват да ви помогнат. 

ЛЪВ

Опитайте се да не преуморявате. Този ден е много по-подходящ за лежерни дейности, отколкото за сериозна и отговорна работа. По-добре е да не бързате с важни решения. Ще ви трябва време, за да се ориентирате в ситуацията и да разберете как да действате. Не разчитайте на съветите на другите. 

ДЕВА

Денят ще е благоприятен за общуване. Вероятни са необичайни срещи. Възможно е познанство, което ще постави началото на важна за вас романтична връзка. Ще имате възможността да се свържите отново с хора, с които сте прекратили връзката си или да се помирите с тези, с които сте в конфликт. 

ВЕЗНИ

Днес повече от обикновено ще бъдете в центъра на вниманието и това със сигурност ще ви хареса. Ще има възможност да се запознаете с хора, за които сте чували интересни неща. Възможно е веднага да се сприятелите. С течение на времето може да започнат и романтични връзки. 

СКОРПИОН

Много ползотворен ден. Дори да имате много повече ангажименти от обикновено, ще се справите с всички. Възможни са щастливи съвпадения и благодарение на стечението на обстоятелствата, може да за заемете и със странични дейности. Няма да имате нужда от помощ, така че действайте самостоятелно. 

СТРЕЛЕЦ

Това не е най-лекия ден за общуване. Сутринта може да се наложи да се занимавате с някои стари проблеми. Дългогодишни спорове може да попречат на споразумение с близки и да задълбочат конфликта. Струва си да бъдете по-внимателни с всичко, свързано с пари.

КОЗИРОГ

Началото на деня ще е добро. По това време са възможни добри новини, приятни срещи, и предложения, на които няма да може да устоите. Чрез вашата упоритост ще успеете в това, в което други са се провалили. Някои от вас ще намерят отговори на въпроси, които са ги обърквали дълго време. 

ВОДОЛЕЙ

Бъде много внимателни с всичко свързано с пари. Помислете добре, преди да правите големи покупки или да сключвате сделки. Разчитайте на проверени и надеждни партньори. Така ще избегнете много неприятни моменти. Във всички останали сфери ще успеете да се справите добре без проблем.

РИБИ

Началото на деня със сигурност ще донесе много грижи и вълнения. Дори и най-спокойните от вас няма да могат да ги избегнат. Може да ви е трудно да се разбирате с другите - думите и действията ще да ви дразнят или объркат. Втората половина на деня ще е по-подходяща за важни дела.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?