49

Детска еко работилничка на ИКЕА ще гостува в Пловдив

Събитието е част от кампанията на вестник Марица – "Да живеем в по-чиста градска среда"

Ако търсите подходящо занимание за малки деца, от ИКЕА са подготвили супер изненада. Тя е свързана с темата за устойчиво развитие и грижа за природата. Чрез игри и забавления малчуганите  на 4+ години ще създават интересни творби от годни за рециклиране материали. Накрая всички декорирани произведения, направени от тях с много фантазия и собствен сръчен труд, ще могат да се занесат у дома.

Най-малките жители на града ще имат възможност за покажат своето творчество. И то не къде да е, а в специално обособена от ИКЕА зона. В нея те ще могат да творят на воля, като в същото време се включат в местна еко инициатива. Там ще научат и малко повече за това защо е важно да опазваме и да се грижим за околната среда, кои са начините за започване на устойчив начин на живот и всъщност колко лесно е това.

Моментът настъпи! Представяме Еко работилничката на ИКЕА. Тя ще бъде разположена в централната част на Пловдив и по-конкретно пред Централната поща. В нея можете да се отбиете на 17-ти септември. А заниманията ще са от 10:30-12:00ч и 12:30-14:00ч. Там малките еко ентусиасти ще имат възможност да развихрят цялото си въображение. Като начало ще започнат с нещо лесно за изпълнение - например рамка за снимка, която се декорира. Хубавото е, че след всички игри и забавления, малчуганите ще могат да занесат готовите си произведения у дома. Също така гордо да ги поставят на видно място. Това ще е спомен от един вълнуващ ден на приключения. 

Всичко ще се изработва основно от картонени изделия, в които децата да вложат цялата си артистичност. А като финални резултати очаквайте нови функционални ежедневни елементи. Добрите новини не свършват дотук. Необходимите пособия за изработка също ще бъдат осигурени от ИКЕА - флумастери, пастели, бои, хартия. В допълнение ще има удобните мебели за малките изобретатели съобразени с техния ръст. За да се чувстват децата максимално удобно през цялото време. 

Включете се в по-удобния час и запомнете - местата са ограничени и се запълват бързо! 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?