Следвайте ни

Десетки поздравителни адреси получи кметът Здравко Димитров за 6 септември

viber icon

Кметът на Община Пловдив Здравко Димитров получи десетки поздравителни адреси по случай 6 септември. Празникът на Съединението на Княжество България и Източна Румелия е и Празник на Пловдив.

Събитието се състоя в присъствието на президента Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова, министри и депутати. Поздравителни адреси бяха получени от всички близки до Пловдив общини, от Министерството на отбраната, Военна академия „Георги Стойков Раковски“, Българската академия на науките, Военен съд – Пловдив, Командването на Военноморските сили на Република България, Почетното консулство на Руската федерация в Пловдив, Почетното консулство на Република Сърбия, Националният военноисторически музей и представители на дипломатическия корпус. Приветствия към кмета на Пловдив и към жителите на града поднесоха с официални писма и кметовете на Варна, Бургас, Монтана, Шумен и Разград.

Всички те изразяват не само приветствия към кмета и пловдивчани и преклонение към стореното от предците през 1885 година, а и оценка за усилията, които полага местната власт да съхрани и развие постигнатото.

„Бих искал да изразя своето уважение и респект към постигнатото от Вас и от пловдивчани през последните години. Пловдив се превърна в индустриалното сърце на страната, а огромният потенциал на региона направи града под тепетата най-бързо развиващия се град в България“, пише в приветствието си кметът на един от големите областни градове в България.

Кметът Здравко Димитров благодари на всички за поздравленията и пожеланията към пловдивчани. Той заяви, че ги приема не само като оценка за свършената работа досега, а и като стимул за още по-упорита работа за развитието на града и региона.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Дзико Божинката

Дзико Божинката

07.09.2021 | 20:59

Ако не му беше написана речта ... както винаги, пак щеше да има изказване тип Божинката.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?