Следвайте ни

Десетки на опашка за PCR-тест в Пловдив СНИМКИ

viber icon

След като по празниците се нагледахме на дълги опашки за подаръци, храна и алкохол, още на втория ден от новата година реалността връхлетя отново пловдивчани. Днес опашки по хранителните магазините нямаше, но дълго се чакаше ред за изследване за COVID-19. Пунктът за вземане на проби за PCR- тест на УМБАЛ „Пълмед” бе едно от местата с много хора, които чинно чакаха на благоразумна дистанция един от друг . В съботния ден пунктът работи само до 12 часа наобед, но желаещите бяха много от сутринта. За пробовземане за стандартен PCR- тест не се изисква предварително записан час. Такъв обаче трябва за експресния, чиито резултати излизат в рамките на работния ден. 

Голяма част от хората нямат подозрителни симптоми на новия вирус, а PCR- тестът им е нужен за пътуване в чужбина. Много гастарбайтери, завърнали се за празниците в родината, сега трябва да се връщат обратно, за да работят. За целта документът трябва да е на английски език, с мокър печат и подпис от лечебното заведение. 

Снимки от Наташа Манева

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Що лъжете брей

Що лъжете брей

02.01.2021 | 19:27

Ами Аз на тази опашка чакам за презервативи

Отговори
4 5
Нещо куца

Нещо куца

02.01.2021 | 19:21

Едно време еврейски копелдаци на вашите ученици по мързел комунистите пропагандата по им вървеше От сто човека в селото двеста влизаха в ТКЗС то Нещо ви куца пропагандата Обърнете се към другарката Курнелия тя все още има изпитани кадри от Отдел Агитация и Пропаганда Кръвта вода не става Шъ ви помогне Къкто ви помага 3 пъти власт да взимате

Отговори
6 3
Десетки

Десетки

02.01.2021 | 18:37

Така, десетки значи десет. Платен с качулка значи 1. Добра новина.

Отговори
6 6

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?