1553

Десетки деца окупираха Природонаучния в Пловдив СНИМКИ

Препълнен беше днес Природонаучния музей в Пловдив заради поредната забава – воден уикенд „В търсене на Немо“. 

Още на входа децата получаваха рисунки, които трябваше да оцветят.  На малкия Тишо му се падна костенурка и той с вдъхновение я оцвети в кафяв цвят.  Малката Соня се зачуди на картинката , помисли малко и радостно възкликна: „Това е сом!“. Момичето разказа, че няколко пъти е ходила с родители за риба и знае как се казват, а Природонаучния музей й е любим.

Идеята на екскурзоводите е децата да научат повече за рибите, които обитават аквариума. А за награда те получаваха и минерал. Търсенето на Немо ще продължи и утре от 11 до 15 часа.

Природонаучен музей – Пловдив си остава в топа сред музеите в града и е на водещо място в класацията по посещенията на туристите.  Обожават го и пловдвачни, особено децата. Популярността на музея  нарасна, след като сградата беше основно ремонтирана и се откриха планетариум и зала за живи пеперуди. Аквариум също се сдоби в нов вид.

Снимки от Валентина Биларева

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
dimitrov

dimitrov

21.08.2022 | 19:28

Услуги за селскостопански и индустриални инвестиции Нашата финансова институция има за цел да подпомага финансово фермерите, като им предоставя финансиране. офертите са налични от 10 000 евро до сума от 5 000 000 евро с възможност за връщане с лихвен процент от 2,5% годишно за период на изплащане до 30 години. Свържете се по имейл. [email protected]

Отговори
0 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?