46

Десет часа купон за първородния син на Ангел Ангелов

Над десет часа продължи купонът по случай раждането на сина на бившия общински съветник и президент на СК по борба "Академик" Ангел Ангелов. Собственикът на строителна фирма в Гърция покани 200 гости в ресторант "Ловен парк", за да полее появата на малкия Илко на бял свят. Бебешокът се роди на 5 април в пловдивска болница. Той тежи 4,2 кг и е висок 54 сантиметра. Кръстен е на бащата на Ангел Ангелов - Илко. Мама Миглена и татко Ангел благодарят на д-р Матев и д-р Добринка Петрова за раждането на сина си. 

На партито присъстваха много близки приятели на семейството, бизнесмени от страната и чужбина, гръцки нотариуси и адвокати, строителни инженери, народни представители от южната ни съседка, висши магистрати, генерали и кметове от България. 

На купона бяха и кумовете на младите родители - семейство Здравчеви. 

За доброто настроение на гостите се погрижиха музикантите от "Експрес бенд" с ръководител Атанас Славов - Мравчо, фолклорна формация "Пловдивъ". За гръцките си приятели семейство Ангелови осигуриха бузукар и изпълнителка от южната ни съседка, която дойде от Серес, за да забавлява гостите. 

Менюто също бе подобаващо. На масата имаше сухи мезета и традиционно българско меню - салати и телешко на фурна.

Оцени новината

Оцени новината
3.6/5 от 12 оценки
3.6/5 от 12 оценки

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?