Деца тренираха безплатно Да Дао

Клуб по бойни изкуства прави безплатни демострации в кампанията “Заедно срещу насилието”

Клубът по бойни изкуства „Да Дао“ направи демонстрационна тренировка по бойни изкуства за деца по случай 3 години от създаването на „Пловдивски културен институт”. В рамките на 60 минути малчуганите над 4-годишна възраст  се срещнаха с опитни инструктори и направиха първите си стъпки по пътя на Да Дао. Тренировката бе съпроводена с интересни упражнения и игри, а всички деца получиха сертификат за участие.

Тениските по време на събитието бяха с логото на кампанията на клуба "Заедно срещу насилието". Целта й е максимален брой деца да се  запознаят с проблема и да се мотивират да спортуват. Клубът по бойни изкуства „Да Дао“ провежда открити тренировки в училища, детски градини и други центрове.

Следващото мащабно събитие ще е "Детска академия по бойни изкуства", която стартира на 18 февруари. На 3 етаж в МОЛ Марково Тепе в 4 поредни недели ще се организират напълно свободни и безплатни тренировки за деца.

“От една страна ще раздвижим всички желаещи деца (4+години) в сезона в който спортът на открито е силно ограничен, ще дадем глътка въздух на родителите, които може да пазаруват или просто да изпият по кафе”, обясняват организаторите.

 Малките немирници ще направят първите си крачки в света на бойните изкуства и ще получат много изненади и награди за децата.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?