71

Деца ще танцуват зумба, за да помогнат на Никол Томова да се лекува

Благотворителен детски зумба фестивал ще се проведе тази вечер от 18 часа в зала „Олимпиада“ на ул. „Индустриална“ 4004 в ж.к. „Христо Ботев“-юг. 

Събитието се организира, за да се помогне на 10 годишната Никол Томова, която се нуждае от продължително и скъпоструващо лечение. Момиченцето се бори със злокачествен тумор и му предстои лечение в Турция. Средствата за лечението на детето са непосилни за родителите му. Да подкрепят Никол ще танцуват съучениците й от училище „Константин Кирил Философ“. В благотворителния фестивал ще участват и ученици от ОУ „Драган Манчов“, НУ „Петко Р. Славейков“, „Захари Стоянов“ и децата от училището в с. Марково. Идеята е на децата от Спортен клуб „Нина спорт академи“, повечето, от които са съученици на Никол. Всеки, който иска да помогне, може да доведе детето си да танцува, без значение дали владее зумба танците. Ще бъде поставена кутия, в която хората с добри сърца, ще могат да направят дарение за малката Никол.

 За всички, които искат да помогнат, но не могат да дойдат на благотворителния фестивал, дарителската сметка на детето е: BG83RZBB9155101014159962. Никол Николаева Томова.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?