Дават курбан за четиримата загинали студенти (ВИДЕО)

Бившият кмет на Забърдо Валентин Черпоков приготвил 1 тон месо, за да няма катастрофи по пътя

Над 1 тон месо ще раздадем по пътя Смолян-Пловдив като курбан за жертвите по пътищата в страната, съобщи пред marica.bg бившият кмет на Забърдо Валентин Черпоков. Кампанията ще е днес предиобед от 11 часа на на разклона за селото. 

Вече 8 години Черпоков раздава курбан през декември. Пътят Пловдив-Смолян е сред най-смъртоносните в страната. От 8 години даваме курбан, само миналата, понеже не намерихме средства,  пропуснахме и виж каква беля стана - загинаха 4-има студенти. Потресен съм от трагедията, затова тази година няма да пропуснем, коментира Черпоков, който беше кандидат за кмет на Чепеларе на последните избори и загуби на балотаж. Сега е общински съветник.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
as

as

19.12.2013 | 09:16

Какъв курбан, бе малумни селяни?! В кой век живеете? Трябва да се разшири пътя и да се дисциплинират шофьорите, особено младите пичлемета.

Отговори
0 0
Иво

Иво

18.12.2013 | 19:27

нито едно правителство досега не положи усилия , за да направи необходимото - да се разшири пътя Смолян -Пловдив, който е пряка връзка на Родопския край и зимните курорти (Пампорово, Чепеларе) с вътрешността на Бг. Само за връзката София - Банско се направи това.

Отговори
0 0
ГЕРБ

ГЕРБ

18.12.2013 | 18:48

тоя селянин кво прави там той е като таласъм Славчо иди си вече......

Отговори
0 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?