2374

Дърво премаза автобусна спирка до "Остромила"

Огромно дърво се скърши и се стовари с пълна сила върху заслон на автобусна спирка в пловдивския квартал "Остромила", научи "Марица". Инцидентът е станал към 17 часа, преди кръговото кръстовище за квартала.

Заслонът е премазан до неузнаваемост. Към мястото веднага са изпратени огнеборци от пловдивската пожарна. Минувачи коментират, че гледката е плашеща и се надяват на спирката да не е имало хора. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Дано

Дано

19.05.2022 | 05:30

Киро тъппото да е бил на спиркатс

Отговори
1 0
Ще падат в район Южен и не само там

Ще падат в район Южен и не само там

18.05.2022 | 23:42

В общинския парк до блоковете на улица Студенец и Петър Стоев има 30-метрово дърво което всеки момент ще се сгромоляса на улица Петър Стоев или върху кооперацията на номер 74. Ще се молим да няма пострадали. Кметът Язов сигурно и затова не отговаря. Живущите в квартала със собствени средства си поставиха в парка люлка пързалка и напълниха пясъчника с пясък. Боже какъв безотговорен кмет. Йеремиева пак ли кмета е на екскурзия? Той въобще не знае че там има общински парк. И ще говори глупости че в района нямало терени за озеленяване. Това е парк с пейки и зеленина останали от социализма. Каква пародия за общински парк в Южен. Боже какви ни управляват.

Отговори
4 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?