Следвайте ни

Дани Каназирева: Започва изграждането на локалните платна на пътя Асеновград - Пловдив

viber icon

С „първа копка“, във вторник /11 август/ в 10 часа, официално ще стартира работа по изграждането на локалните платна на пътя Пловдив - Асеновград, попадащ на територията на общините Родопи, Куклен и Асеновград, съобщи областният управител Дани Каназирева.

Тя уточни, че локалите ще са от двете страни на пътя, като приблизителната им дължина ще е около 10 км. Стойността на обекта е 18 милиона и 900 хиляди лева с ДДС. Изпълнител е фирма „ИСА 2000“. Срокът за изпълнение е една година.

„Това стана възможно след като приключиха процедурите по отчуждаване на засегнатите имоти, включително  водените съдебни дела, а правото на строеж бе учредено в полза на АПИ от трите общини с одобрението на общинските им съвети. Много бързо  бе одобрен и подписан техническия проект, а в срок подписахме и строителното разрешение, припомни Каназирева.

Поканени  да присъстват на събитието са заместник-мистърът на МРРБ Николай Нанков, изпълнителният директор на АПИ Георги Терзийски, директорът но ОПУ - Пловдив инж. Йордан Калев, кметовете на  общините: Пловдив - Здравко Димитров, Родопи - Павел Михайлов, Асеновград - Христо Грудев и Куклен - Мария Белчева. На мястото ще са и представители на фирмата изпълнител.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

ПолитБюрото с измамницата здравка

ПолитБюрото с измамницата здравка

09.08.2020 | 20:54

Ама с измамницата,дето даже и името си смени.Егаси и държавата.Вместо да е в сливенския зафалшификация на изборите.Взеха ,че за "услугата" я направиха областен.С маминия са си лика прилика,а наивника зико си набута кобра в пазвата.

Отговори
2 0
Нима без МУТРО'ПОЛИТ"ика? Само "наместник"  ли?

Нима без МУТРО'ПОЛИТ"ика? Само "наместник" ли?

09.08.2020 | 20:03

Е как така - ами нали баскетБОЛНИЯТ мозъклия ПОСЛУШНИК ще откаже да дойде ако отсъства неговият истеричав налуден (с диагнози!) АЯТОЛЛАХ със злия поглед, ролекс, лимузини и БИЯЧИ? ПолитБюро без ПОПА? РежимътБоБоТРИ да не би да отмина? Свестихме ли се?

Отговори
3 0
ПолитБюрото БЕЗ ПОПА!

ПолитБюрото БЕЗ ПОПА!

09.08.2020 | 20:06

(цит.): ",,,заместник-мистърът на МРРБ Николай Нанков, изпълнителният директор на АПИ Георги Терзийски, директорът но ОПУ - Пловдив инж. Йордан Калев, кметовете на общините: Пловдив - Здравко Димитров, Родопи - Павел Михайлов, Асеновград - Христо Грудев и Куклен - Мария Белчева..." КАК ТАКА?

Отговори
1 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?