Следвайте ни

Дани Каназирева за спрените ремонти на АПИ: С едно писмо месеци труд отиде на вятъра

viber icon

"Спряха всички проекти за област Пловдив! Това е пълен абсурд, наистина тоталният хаос и липсата на отговорност са навсякъде. Нито познават проблемите на нашата област, нито искат да ги познават, нито ги интересуват." Това написа във Фейсбук бившият областен управител и настоящ депутат от ГЕРБ Дани Каназирева.

Тя напомни, че още като губернатор поела ангажимент и в началото на годината направила всичко, което е в правомощията й, за да се заложат средства в годишния план на АПИ за 2021 г. и тези пътища да бъдат ремонтирани.

"За Лилково пътят - с разширение на пътното платно, укрепване на свлачищата и подпорните стени, отводнителните канали и всичко, което е необходимо. Населението тук го заслужава и аз благодаря на сдруженията "Заедно за Лилково" и "За Ситово", които повярваха в мен. За мен е важно поетите ангажименти да се изпълняват.

Но новата власт не само не продължи с реализацията на целия проект, който включва пътя чак до област Смолян, но и спря дори първия етап на ремонта, който хората от години чакаха.

Ей така с едно писмо месеци труд отиде на вятъра. Явно смятат да съборят държавата и да започват отначало т. нар “нови”, пише още Каназирева.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

...

...

20.07.2021 | 12:24

здравка каназирева токсичната до каквото се докосне умира

Отговори
12 6
Юлия

Юлия

20.07.2021 | 12:22

Другите мини тепърва ще избухват.

Отговори
10 1
Калинка

Калинка

20.07.2021 | 11:57

Здравка Каназирева е много компетентна. Тя реши проблема с водата на Брестовица.

Отговори
12 2
Баджо

Баджо

20.07.2021 | 11:35

Добра подводна мина заложихте ГЕРБ-ерите на служебното/следващото правителство. АПИ има бюджет за ремонти от 382 млн. лева за 2021 година, а вие - ГЕРБ-ерите, сте разписали допълнително договори за изпълнение (предизборно) на стойнот 1,45 млрд. лева. Е, как да станат нещата като няма пари :D :D хаха Да видим ВАШИЯ човек - Гешев Каскетски, как ще реагира. Дали ще си свърши работата и да ви окушари всичките ГЕРБ-ерчета?!?

Отговори
14 10

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?