Следвайте ни

Дани Каназирева първа дари кръв в благотворителна акция СНИМКИ

viber icon

Областният управител Дани Каназирева първа даде кръв в акцията за кръводаряване, която се провежда днес пред сградата на областна администрация в Пловдив. 

„Даряване на кръв е личен избор, който  може да помогне за спасяването на човешкия живот. Много е важно, всеки един човек да осъзнае смисъла на подобни инициативи. Не е страшно и моят апел към хората е да го направят. 

Наистина дарената кръв ще помогне на нуждаещите се в здравните ни заведения. Подобни благотворителни инициатива в  държавните институции в подкрепа и насърчаване на кръводаряването  ще  насочат вниманието на обществото за необходимостта от осигуряването на кръв и кръвни продукти, необходими за  здравеопазването ни в сегашната ситуация, коментира областният управител.

В инициативата за доброволно кръводаряване се включиха и служителите на администрацията. 

Мобилната станция ще бъде разположена  до 13 часа, а в безвъзмездното кръводаряване могат да участват и граждани.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

ПАК САМО ПАРА В СВИРКАТА , КАНАЗИРЕВА

ПАК САМО ПАРА В СВИРКАТА , КАНАЗИРЕВА

24.06.2020 | 13:40

КАНАЗИРЕВА , ПАК СТАВАШ СМЕШНА.ПРАВИЛНО ТИ Е ГО Е КАЗАЛ КОЛЕГАТА ТИ ПОЛИТИК ПОД МЕН. МИСЛЯ СИ , ЧЕ СЕ И СЕЩАМ КОЙ Е.И АЗ СЪМ ПУБЛИЧНА ЛИЧНОСТ , СЪЩО ДОБРОВОЛНО ДАВАМ КРЪВ ,НО НЕ СЪМ РАЗДУМКАЛ ТЪПАНА ,ЦЕЛИЯТ СВЯТ ДА МЕ РАЗБЕРЕ, ЧЕ ПРАВЯ ТОЗИ БЕЗПОРНО БЛАГОРОДЕН АКТ. ГЪРЦИТЕ КАЗВАТ -- НАПРАВИ ДОБРО И ГО ХВЪРЛИ В МОРЕТО.ЗАКОНИТЕ НА ВСЕМИРА СА ТАКИВА, ЧЕ ТО ЩЕ ТИ СЕ ВЪРНЕ. ЗАДАВАЛА ЛИ СИ СИ ВЪПРОСА , ЗАЩО НИКОГА , КАТО ПОЛИТИК НЕ ДОСТИГАШ ДО ВЪРХА И СПОРЕД МЕН ,НИКОГА НЯМА ДА СИ ТАМ?!

Отговори
12 1
дани, пак бъркаш нещата

дани, пак бъркаш нещата

24.06.2020 | 13:23

дани, дани.......пак търсиш евтина популярност. разбирам те,но постигаш обратен ефект. и аз съм политик.давал съм досега за 25 г. 48 пъти кръв. и ми е връчена златна значка ,като кръводарител от БЧК.но това е акт на вътрешна осъзнатост и не бива да бъде публичен.Остави БОГ да вижда тези неща.

Отговори
8 1
И аз дадох

И аз дадох

24.06.2020 | 12:37

Дадох попнеже аваната контра вирус тест ти правят също :) иначе ме напъна ся и отивам да го пусна на свобода да бяга

Отговори
1 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?