Следвайте ни

Да застанем на страната на живота, да помогнем на Ангел!

viber icon

Животът е изпълнен с неочаквани препятствия, моменти за които никой не е подготвен, предизвикателства, които не можеш да посрещнеш и преодолееш сам.

Да подадем ръка и да обединим сили в името на един млад пловдивчанин, любящ съпруг и баща на 3 прекрасни деца – 34-годишният Ангел, който е изправен пред тежката битка за живота си срещу рака.

Всичко започва в края на месец юли, когато Ангел и семейството му разбират за диагнозата му – остра миелоидна левкемия.

„Лечението му започна веднага, но всички преживяваме огромен шок. Той е на 34 години, спортува, живее и се храни здравословно и изведнъж го връхлита това коварно заболяване. Всички знаем, че не сме застраховани, но сякаш живеем с мисълта, че “на нас и близките ни не може да се случи”... Затова обаче сме хора, за да си помагаме в тежки ситуации.“, споделят близки на Ангел в платформата за събиране на средства за лечението му HelpKarma.

В момента Ангел се лекува в Клиниката по хематология в Пловдив и му предстои втори курс на химиотерапия, но за пълното му възстановяване е необходима трансплантация на стволови клетки в Германия.  Все още се очакват оферти за трансплантацията от две болнични заведения, но предполагаемата сума възлиза на стойност около 400 000 евро.

Само за броени дни, кампанията вече е подкрепена с над 50 000 евро, с което пловдивчани за пореден път доказват готовността си да се обединяват около добра кауза, да се подкрепят и да си помагат в трудни моменти. Активното събиране на пълната сума обаче предстои.

Нека #ЗАЕДНО сбъднем най-съкровената мечта на Ангел – да бъде здрав и да се грижи за своето семейство. Нека подарим на Ангел шанса, да види как растат трите му прекрасни деца!

Подай ръка на Ангел на HelpKarma: https://bg.helpkarma.com/campaign/zaedno-za-angel-2321

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?