Следвайте ни

Да помогнем на Митко да пребори левкемията с тренировки на открито

viber icon

„Тренировка на ОТКРИТО – Заедно за Димитър Друмев“ е поредната инициатива за набиране на средства за лечение на 28-годишния пловдивчанин Димитър Друмев. Както „Марица“ писа, младият мъж е с диагноза левкемия, а за да пребори болестта се нуждае от скъпоструваща терапия в Германия. 

Тази неделя, 11.04.2021 г. фитнес инструкторът Людмила Сиракова ще проведе тренировка на открито в подкрепа на кампанията „Да помогнем на Димитър в борбата с левкемията“/Help Dimitar fight leukemia“, за който има специално създадена фейсбук страница. Тренировката ще започне в 12 ч. в Парк Лаута. Събраните пари ще бъдат дарени за лечението на Димитър.

Фитнеси Флайс също се включиха в кампанията. Другата седмица - в сряда, 14 април 2021 г. всички средства от груповите тренировки ще бъдат предоставени за Митко. За него ще бъде и сумата, събрана от благотворителен базар. 

„До момента са събрани 245 580 лв. Остават още 160 140 лв. до първата цел. Да продължим да си подаваме ръка. Остава още малко до първата сума, която ще позволи на Димитър да започне лечението в Германия. Цялата сума за трансплантацията и всички съпътстващи процедури е около 784 000лв. Заедно ще успеем!“, призовават близките му. 

 

Начините, по които можете да подкрепите Димитър са следните:

-Да споделите публикацията от фейсбук страницата „Да помогнем на Димитър в борбата с левкемията“/Help Dimitar fight leukemia“

-Чрез PayPal: [email protected]

-Чрез превод по дарителската му сметка

IBAN: BG35STSA93000027867463

BIC/SWIFT: STSABGSF

Банка ДСК

Титуляр: Димитър Крумов Друмев

Адрес: Петко Д. Петков 23, Пловдив, ПК 4000

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Dinko

Dinko

10.04.2021 | 14:26

Vsichki moje da se obedinim za tova mlado momche. Badi dobar I imai sarce.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?