Следвайте ни

Д-р Михаил Кръстев поема Агенцията по храните в Пловдив

viber icon

Нов директор ще има Областната дирекция по безопасност на храните /ОДБХ/ в Пловдив. Това е д-р Михаил Кръстев, който в момента заема поста началник отдел „Здравеопазване на животните“, потвърди той пред репортер на „Марица“. Заповед за това очаква да получи на 8 юни /понеделник/. По всяка вероятност ще бъде назначен като и.д. , до провеждане на конкурс. 

Д-р Кръстев поема щафетата от досегашния шеф д-р Камен Янков, който се оттегля заради пенсионна възраст. За „горещия стол“ се гласяха също  шефът на отдел „Контрол на храните“ д-р Чавдар Чавдаров, който е хуманен лекар и ветеринарят д-р Георги Чавдаров – експерт в същия отдел. 

Д-р Михаил Кръстев е роден на 12 август 1978 г. В ОДБХ Пловдив работи отскоро. Първо е бил официален лекар в Раковски, а от няколко месеца е началник отдел „Здравеопазване на животните“. Преди това е имал частна ветеринарна практика. 

Мария Петрова

Мария Петрова

Журналист - екип "Бизнес"

Мария Петрова е ръководител на екип "Бизнес". От 2006 г. работи във вестник „Марица“. С награди от посолствата на USA и Ирландия и приз Зелено перо.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?