Следвайте ни

Д-р Михаил Кръстев стана шеф на Агенцията по храните в Пловдив

viber icon

Д-р Михаил Кръстев официално е новият директор на Областната дирекция по безопасност на храните /ОДБХ/ в Пловдив. Заповед за това е подписана днес от изпълнителния директор на Българска агенция по безопасност на храните проф. Паскал Желязков. Назначаването на д-р Кръстев трябваше да стане на 8 юни, но се забави заради вътрешна проверка на един от отделите.

Преди това д-р Кръстев заемаше поста началник отдел „Здравеопазване на животните". Той поема щафетата от досегашния шеф д-р Камен Янков, който се оттегля заради пенсионна възраст. За „горещия стол“ се гласяха също  шефът на отдел „Контрол на храните“ д-р Чавдар Чавдаров, който е хуманен лекар и ветеринарят д-р Георги Чавдаров – експерт в същия отдел.

Д-р Михаил Кръстев е роден на 12 август 1978 г. Има две специалности - ветеринарна медицина и обща агрономия. В ОДБХ Пловдив работи отскоро. Първо е бил официален лекар в Раковски, а от няколко месеца е началник отдел „Здравеопазване на животните“. Преди това е имал частна ветеринарна практика.

Мария Петрова

Мария Петрова

Журналист - екип "Бизнес"

Мария Петрова е ръководител на екип "Бизнес". От 2006 г. работи във вестник „Марица“. С награди от посолствата на USA и Ирландия и приз Зелено перо.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?