2374

Д-р Атанас Баташки изненадан, че участва в новата червена формация в Пловдив

Както "Марица" съобщи по-рано днес, работна група, групата на БСП в Общинския съвет в Пловдив вече ще се казва "Автентична лява БСП". Новината оповести на днешната сесия председателят на групата Николай Радев. 

Причината за преименуването е несъгласието на пловдивските съветници и част от техните съпартийци в града с политиката, която води Корнелия Нинова в национален мащаб. 

Сред подписалите декларация са Ангел Иванов, Тодор Стоилов, Атанас Баташки и други съветници. 

По този повод публикуваме и опровержението на д-р Атанас Баташки, пристигнало в редакцията на "Марица". Ето какво написа той:

"Уважаеми Другарки и Другари, 

 Пиша Ви във връзка с прочетената по време на днешната общинската сесия в гр. Пловдив декларация за смяна на името на групата на общинските съветници на БСП. Останах крайно изненадан от тази декларация, в която фигурираше и моето име. Искам да Ви уверя, че аз не съм бил  информиран за вземането на такова решение и не съм го удостоверявал с подписа си. Видно от стенограмите и записите на заседанието на  ОБС - Пловдив, е че аз не присъствах на днешната общинска сесия. Не съм взел участие и в последващата пресконференция с медиите. Аз съм член на Българската Социалистическа Партия и ще остана член на тази партия.  С този имейл декларирам, че оставам общински съветник на БСП.

 С уважение: Д-р Атанас Илиев Баташки д.м."

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Дядо Мраз

Дядо Мраз

08.07.2022 | 09:44

Браво Морозов истински комуниз . Аз падам , друг ще ме смени , какво тук Някаква си личност .

Отговори
2 0
Спокоен

Спокоен

07.07.2022 | 22:21

Браво Наско! Достойна позиция!

Отговори
5 2

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?