Следвайте ни

Цветя и благодарности за полицията в Пловдив заради опазения ред

viber icon

Семейство пловдивчани изпрати благодарствено писмо към служителите на пловдивската полиция, които гарантират сигурността на гражданите по време на протестите. Посланието е адресирано до шефа на ОД МВР старши комисар Йордан Рогачев.

" Уважаеми господин Рогачев, благодаря на вас и вашите служители, че не допуснахте напрежение, блокади на кръстовища и опазихте обществения ред в града ни по време на протеста. Изразяваме възхищение от търпението и дисциплината на вашите служители", пише още в писмото.
С цветя семейството изказа своята благодарност и към жените в мъжка униформа. По време на уличните протести под тепетата не се стигна до ексцесии и грозни сцени. Така беше и на организираното снощи мащабно шествие.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

МАРИЦА СОКСЕКИМДЕ

МАРИЦА СОКСЕКИМДЕ

14.08.2020 | 22:00

Ей тоя от ДПС, как не спряхте да му се подмазвате! Вашият журналя за нищо не става. Да вземе да го уволните малкият ДЕПЕСАР!

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?