Следвайте ни

Цвета Караянчева: Президентът си търси причина да отложи изборите ВИДЕО

viber icon

 

 "Министър Ангелов съобщи, че се готви протокол, в който ще бъде описано как ще гласуват болните и карантинираните. Няма да оставим нито един български гражданин негласувал". Това заяви председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, която пристигна за хвърлянето на кръста на Богоявление в Пловдив.

Тя бе категорична, че за предстоящите избори, най-важното е политиците да се вслушват в това, което  казват здравните власти. Караянчева подчерта още, че са събрани материали от други държави, в които са проведени избори в подобна ситуация. Резултатите се анализират, за да стане ясно дали да остане обявената от президента дата.

Според нея консултациите, които сега президентът провежда, са след дъжд качулка. "Дебатът за датата трябваше да бъде проведен много преди тя да бъде обявена. Може би сега се търси причина, за да може да ги отложи. Консултациите трябваше да бъдат миналата година и датата да се обсъди с всички политически сили. Сега вече няма закога" , заяви парламентарната шефка. 

Във връзка с празника тя призова всички да бъдат отговорни, по-състрадателни, да слушаме компетентните власти. Председателят на НС подчерта, че на хвърлянето на кръста има много хора, но всички са с маски.

Яница Марова

Яница Марова

Репортер-редактор - екип "Общество"

Яница Марова е завършила славянска филология с полски език. Работила е в Агро ТВ, Европа, BiT и вестник „Монитор“. В екипа на „Марица“ е от април 2019 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

сик

сик

06.01.2021 | 16:48

На 28 март е рано. Студено е още.Трябва да се отложат

Отговори
3 2
пух/пловдивски умен х.й

пух/пловдивски умен х.й

06.01.2021 | 15:22

Горкичката, вместо да се скрие и да си произвежда кофи в цехчето край Кърджали, продължава да копира Бокич, който за миналата година има едно единствено умно изказване, а именно ,че Цвета е ПКП

Отговори
12 3
Папагалис

Папагалис

06.01.2021 | 15:02

Ария из диария на ПКП Вчера гуруто и Тиквун избълва същата простотия и ПКП да подчертае каква ПКП юруш на папагалщината

Отговори
15 3
Дилберое

Дилберое

06.01.2021 | 14:57

Когато титлата ти е пкп никакво значение няма какво казваш

Отговори
16 3
Политически кокъл

Политически кокъл

06.01.2021 | 14:33

Една от квачките на герб. Аналогично е във футбола, когато играч е готов да спъне нападател за да спре атака. Излишно е човек да пада на такова ниво и да става сеир.

Отговори
11 6

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?