Следвайте ни

Цяла седмица PLOVDIV PLAZA мол ще свети в лилаво в подкрепа на кампанията за отбелязване на Световния ден на недоносените деца

РLOVIDV PLAZA мол се присъедини към кампанията за отбелязване на Световния ден на недоносените деца – 17 ноември, и всяка вечер от 11 до 17 ноември ще свети в лилаво. По традиция всяка година през ноември забележителности и сгради по целия свят, сред които Емпайър Стейт Билдинг, Ниагарския водопад, мостът над Босфора, се осветяват в лилаво в чест на преждевременно родените бебета и техните семейства. У нас освен търговския център в Пловдив сред сградите, специално осветени в неделя, ще са още крепостта Царевец, България Мол в София, фонтаните в Правец и сградата на Драматичния театър в Сливен.

Специално за всички родени преждевременно деца и техните семейства на 17 ноември, неделя, на ниво 2 в PLOVIDV PLAZA организира Бал на малките герои, в рамките на който децата може да се включат в Талантливо караоке или Весела работилничка за герои. А за всички, които искат да подкрепят дейността на фондация „Нашите недоносени деца“ е благотворителният базар с ръчно изработени изделия, образователни игри и артикули на фондацията.

Като част от кампанията в подкрепа на благородната кауза от 9 до 30 ноември PLOVIDV PLAZA е домакин и на пътуващата изложба на фондация „Нашите недоносени деца“ – "Родени герои. Животът, който предстои". Тя е посветена на правото на пълноценен живот на всички недоносени деца и новородени бебета с влошено здравословно състояние. Всички посетители на търговския център ще могат да се любуват на фотографиите, заснети от известния детски фотограф Калина Арсова "Калина ме снима". PLOVDIV PLAZA и фондация "Нашите недоносени деца" канят пловдивчани да посетят изложбата, да се снимат с нея и да споделят снимките в социалните мрежи с хаштаг #ПодкрепямМалкитеГерои. Инициативата е посветена на усилията на фондацията за създаване на Национална програма за проследяване на здравето на недоносените деца до 7 годишна възраст.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?