1939

Цял ден проблеми с водата в "Тракия", жителите на квартала побесняха

След отстраняване на сутрешната авария при бл. 14я в пловдивския квартал "Тракия" са възникнали други две. Това става ясно от пост на районния кмет Костадин Димитров в социалните мрежи. 


Припомняме, че сутринта шофьорка с джип пропадна на мястото на аварията още преди работниците на дружеството да започнат дейности по отстраняването й. 

И към този момент жители на квартала нямат вода и беснеят в социалните мрежи. 


"Изтощаващо е. Толкова време да няма вода", пише пловдивчанка. Гражданин пък подхожда оптимистично:  "Хубаво, че не е неделя!". 


Ето какво написа и кметът на "Тракия":


"За съжаление след ремонтиране на сутрешната авария и пускане на водоподаването имаме още две проблемни места. С ръководството на ВиК не можах да се свържа, но хората на терен работят. Според аварийните групи до 2 часа (постът е публикуван малко след 19 часа) ще бъде възстановено подаването на вода в районите на хлебозавода и района на Кауфланд. Чистота още тази вечер ще обезопаси улиците, но поради минусовите температури апелирам за внимателно шофиране при мокра настилка. За съжаление, почистването предстои".

Оцени новината

Оцени новината
3/5 от 2 оценки
3/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Чичо Гошо

Чичо Гошо

11.02.2023 | 07:08

Докато тези крадливи некадърници "управляват" ВиК-то, така ще е. Граждани, спете...

Отговори
9 2
Спокойно!

Спокойно!

10.02.2023 | 21:00

Спокойно бе, нали ще имате два стадиона?

Отговори
27 3
Диди

Диди

10.02.2023 | 20:57

В Южен е през ден два така от много време.

Отговори
11 2
Свиквайте!

Свиквайте!

10.02.2023 | 22:21

С поникването на многото мастодонти в Тракия, ще стане още по-лошо! Нито една инфраструктура в Пловдив НЕ е пригодена за свръх население, свръхзастрояване, свръх потребление!

Отговори
18 1
Така е

Така е

11.02.2023 | 05:54

И е крайно време тракийци да започнат да излизат и се събират пред кметството и да протестират, за да няма спокойствие тази администрация и най-накрая да й се наложи да разбере, че е там да работи за общественото благо, а не за свои лични и партийни интереси.

Отговори
8 1

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?