49

COVID-19 нахлу в РИОСВ-Пловдив

Много са болните от коронавирус в Регионалната инспекция по околната среда и водите в Пловдив. Това става ясно от съобщение в интернет страницата на институцията, видя репортер на "Марица". В тази връзка от там напомнят на гражданите за електронните услуги и ги призовават да се възползват от тях. 
 
"Поради значителния брой отсъстващи служители вследствие на COVID епидемията, Регионалната инспекция по околната среда и водите – Пловдив (РИОСВ-Пловдив) информира, че е възможно известно забавяне при обработката на документи и в провеждането на процедури по реда на Закона за опазване на околната среда и екологичното законодателство. Екоинспекцията моли потребителите на административни услуги за разбиране и търпение, като припомня да се възползват от възможностите на електронния документооборот чрез официалната електронна поща на инспекцията [email protected], както и чрез Системата за сигурно електронно връчване", пише в сайта на РИОСВ-Пловдив. 
 
Не е ясно точно колко са болните в инспекцията в Пловдив. 
234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Хора, внимавайте с ваксините!

Хора, внимавайте с ваксините!

24.01.2022 | 09:06

Там всичко е вакснато и ето го резултата. Ама те го карали леко. Да ама ще е така до края на живота. Нон стоп болести. Правителството на Обединеното кралство признава, че ваксините са увредили естествената имунна система на тези, които са били двойно ваксинирани: установява се, че ваксината пречи на способността на организма да произвежда антитела след инфекция не само срещу шиповия протеин, но и срещу други части на вируса, както и за в бъдеще срещу ВСИЧКИ ДРУГИ ВИРУСИ! Ето защо в Англия отмениха всички мерки.

Отговори
8 2
!!!

!!!

24.01.2022 | 09:29

Много сте прав! И друга причина е издънката с Коледния купон на Б.Джонсън! Затова падат правилата! И в никакъв случай НЕ Е големия брой ваксинирани! Но те могат да се поправят, а ние марионетките на ЕС ще слушаме и изпълняваме!

Отговори
5 2
дрън-дрън

дрън-дрън

25.01.2022 | 06:14

Пълни глупости пишете, явно четенето с разбиране не ви се е получавало никога... НЯМА увреждане на имунитета от ваксини, не заблуждавайте хората!

Отговори
0 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?