Следвайте ни

Чудо за Великден: Премахнаха тумора на млада майка, семейството благодари на всички помогнали

viber icon

Блага вест пристигна днес в електронната поща на "Марица". Младата майка Ана-Мария, за която ви информирахме преди около 3 седмици, се възстановява. Беше й открит тумор, но след операция той вече е успешно отстранен. Семейството и приятелите й са щастливи и изпълнени с надежда. Ана-Мария вече се е прибрала в България и е започнала лечение  по план.

Семейството и приятелите й са изключително благодарни на всички, които са отворили сърцата си и са помогнали както и с каквото могат. Ето какво написаха те на редакционната ни поща:

"Мили ХОРА, с голяма радост и надежда искаме да ви споделим, че Ана-Мария беше успешно оперирана. Тумора е отстранен и вече не създава проблемите, които застрашаваха нейния живот. Предстоят още лечения свързани с лъче и химиотерaпии, но вече имаме повече от НАДЕЖДА. Мили ХОРА, искаме сърдечно да благодарим на всички ВАС, които отделихте според възможностите си, за да подкрепите с дарение АНА-МАРИЯ в кампанията за събиране на средствата за операцията в Турция. Трогнати сме и няма да забравим жеста на милосърдие на този, който отдели от залъка си. На всеки, който дари средствата, планирани за посрещането на светлите празници. На тези, които посегнаха на заделените си, както им казваме, „за черни дни”. На тези с по-големите възможности, които помогнаха  за събирането на сумата в цялост. В града и страната хиляди добри ХОРА подадоха ръка на една майка, която трябваше да се примири с мрачните прогнози и да живее с преброените си дни.

Днес в дните след празника на празниците – ВЪЗКРЕСЕНИЕТО на живият Бог Исус Христос, искаме да отдадем подобаваща слава и благодарност на ИМЕТО МУ. Да кажем БЛАГОДАРИМ ТИ ГОСПОДИ, че ТИ се смили над твоята дъщеря АНА-МАРИЯ и като лекар на лекарите, във времето съвършено да я изцелиш. ДА ТИ БЛАГОДАРИМ, че по време на 8-часовата изключително тежка операция, ТИ беше заедно с професор Боскурт и екипа на болница „Мемориал” в Истанбул, а хирургическата интервенция, която други не се наемаха да извършат, беше успешна и сега АНА-МАРИЯ се възстановява. Мили ХОРА, това, което направихте за нашето дете е символ на голяма надежда, че ДОБРОТО в хората не си е отишло. Милосърдието, благотворител-ността и чувството за съпричастност, което проявихте към нас в този момент на тежко изпитание никога няма да забравим. БЛАГОДАРИМ ВИ!!!  Бъдете здрави, щастливи и добротата съпътства неизменно животът ви. Да се помолим на Всевишния след успешната операция,  ВЕЛИКДЕН да бъде възкресение и за АНА-МАРИЯ.  


Сърдечни благодарности от семейството на АНА-Мария"

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?