46

ЧСИ продава офиси, подземни гаражи и кафене в Пловдив

Частният съдебен изпълнител Людмила Мурджанова обяви втора публична продан за 52 обекта от жилищна сграда на бул. „Дунав“ 196А и на кафене на ул. „Мария Кюри“1. Крайната мярка се прилага заради задължения на собствениците към банка. Сградата на бул. „Дунав“ е построена от „Доринт Билдингс“ ООД, който е ипотекарен длъжник. Негови съдружници са братята Стефан и Тодор Плачкови.

Всички 52 обекта се продават отделно. За най-скъпия и голям по площ терен от 620 кв. м, предвиден за магазин, наддаването ще тръгне от 1 300 426 лв.  На търг ще се разиграват също 11 офиса и 13 подземни паркоместа в подземния гараж на сградата. Изпълнителното дело срещу дружеството е образувано от Българо-американската кредитна банка (БАКБ), в която е ипотекиран имотът. Заради задлъжнялост към нея той е запориран, а размерът на запора е за 2 394 085.92 лв.

Кафенето на ул. „Мария Кюри“ е собственост на старозагорския бизнесмен Илчо Илчев. Чрез фирмата си „Ески Заара“ той също е длъжник на БАБК. Дружествените дялове са запорирани от банката за 767 402 лв. На НАП пък Илчев дължи чрез други свои фирми различни суми от над 9 хил. лв. до 66 795.85 лв.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?