Следвайте ни

ЧСИ отново продава имот на фамилия Батаклиеви

Частен съдебен изпълнител прави опит да продаде за втори път промишлен имот в южната индустриална зона на Пловдив, собственост на фирма „Никан лайн груп“ ООД. Съдружници в него са дъщерята и синът на неуспешния приватизатор  на „Градски транспорт“ Ангел Батаклиев - Николета и Красимир.

Крайната мярка се прилага заради големи борчове към НАП и Общинска банка. Приходната агенция е наложила запор на  дружествените дялове на фирмата, която е регистрирана в Пирдоп с търговска и транспортна дейност. Имотът в Пловдив, който ще се разиграва на търг, се намира на ул. „Кукленско шосе“ , а площта му е близо 11 декара.

Там са разположени 3-етажна административна сграда, няколко по-малки помещения и трафопост. По документи имотът се води складова и ремонтна база за  интертни материали. Първоначалната цена, от която ще тръгне втората публична продан, е паднала на 1 671 120 лв.  За сравнение, при предното наддаване, стартовата цена беше 3 784 040 лева.

Мария Петрова

Ръководител екип „бизнес“

Мария Петрова е ръководител на екип "Бизнес". От 2006 г. работи във вестник „Марица“. С награди от посолствата на USA и Ирландия и приз Зелено перо.   Още

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?