Следвайте ни

ЧСИ отново продава имот на фамилия Батаклиеви

viber icon

Частен съдебен изпълнител прави опит да продаде за втори път промишлен имот в южната индустриална зона на Пловдив, собственост на фирма „Никан лайн груп“ ООД. Съдружници в него са дъщерята и синът на неуспешния приватизатор  на „Градски транспорт“ Ангел Батаклиев - Николета и Красимир.

Крайната мярка се прилага заради големи борчове към НАП и Общинска банка. Приходната агенция е наложила запор на  дружествените дялове на фирмата, която е регистрирана в Пирдоп с търговска и транспортна дейност. Имотът в Пловдив, който ще се разиграва на търг, се намира на ул. „Кукленско шосе“ , а площта му е близо 11 декара.

Там са разположени 3-етажна административна сграда, няколко по-малки помещения и трафопост. По документи имотът се води складова и ремонтна база за  интертни материали. Първоначалната цена, от която ще тръгне втората публична продан, е паднала на 1 671 120 лв.  За сравнение, при предното наддаване, стартовата цена беше 3 784 040 лева.

Мария Петрова

Мария Петрова

Журналист - екип "Бизнес"

Мария Петрова е ръководител на екип "Бизнес". От 2006 г. работи във вестник „Марица“. С награди от посолствата на USA и Ирландия и приз Зелено перо.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Прокурор

Прокурор

11.04.2020 | 23:29

Красимир Батаклиев е източил 4.5 милиона чрез фирмата си “БЕ ГЕ ФАЙНАНС” учредявайки особен залог върху тази фирма от дружеството “ЕН ЕС сервиз”, което обслужва транспортно “Асарел медет”! Дали Цоцорков младши знае, че един селяндур краде от него и от държавата милиони тихомълком, с едни много плоски схеми!

Отговори
1 0
Спасимир Кирилов

Спасимир Кирилов

05.04.2020 | 09:21

Големият въпрос е къде спи прокуратурата! Данъчни престъпления в особено големи размери са това! Красимир и Николета Батаклиев, заедно с баща им Ангел Батаклиев трябва да са в затвора, незабавно! Имат задължения към държавата над 5 милиона! Увреждат кредитори, НАП!? Престъпление след престъпление! А в двора държат коли за милиони! Защо престъпниците са на свобода!

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?