Следвайте ни

Човек на ВМРО влиза в екипа на районния кмет Костадин Язов

viber icon

Трима нови заместници ще има от утре кметът на район "Южен" Костадин Язов. Заповедите за назначаването им са подписани в петък. В екипа на бившия депутат от ГЕРБ участва Павел Милушев, който е активен член на ВМРО. В миналия мандат той беше заместник на кмета на същия район Борислав Инчев. Преди изборите беше се кандидатирал за кмет на "Източен", но изгуби битката.

Павел Милушев

Костадин Язов е поканил за вице и  Атанаска Тунтова. Преди години тя беше зам.-кмет на район "Централен" , а след това беше назначена за шеф на Басейнова дирекция. В последните години се е занимавала с проекти. Третият зам.-кмет е Екатерина Стефанова, която досега е работила като старши експерт в ГРАО в "Южен". 

Атанаска Тунтова

"Всички заместници имат опит за работа в администрацията, което е изключително важно за управлението на района", коментира Костадин Язов. За  Павел Милушев обясни: "Това е гаранция, че при нас няма политически назначения и се държи на приемственост. Искам служителите в администрацията да си вършат работата, без да се притесняват, че ще бъдат уволнени по партиен признак". 

Ресорите на заместник - кметовете ще бъдат определени след промените на структурата в кметството. 

 

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?