Следвайте ни

Читателка: Некадърен ремонт разби колата на пловдивчанин

viber icon

Читателка на marica.bg стана свидетелка на неприятен инцидент, който можеше да завърши с много по-тежки последици. Към нас се обърна Милена Милева, след като пред очите й колата на пловдивчанин хлътнала опасно в огромна зейнала дупка. Публикуваме писмото й без редакторска намеса.
 
 
 
 
 
 
Здравейте,


тази вечер (6 април) към 20:40 пресичахме кръстовището на "В. Априлов" и "6-и септември", движейки се по "В. Априлов" в посока юг, когато забелязахме, че колите в лявата лента правят маневри, за да избегнат участък, от който извираше вода. Платното беше покрито с чакъл, което показваше, че ВИК вероятно вече бяха работили там, но не беше видно какво се случва на самото платно. Ние бяхме в средната лента и точно преди да преминем светофара една от колите до нас хлътна в някаква дупка в лявата лента. Както виждате от снимката, колата хлътна неспасяемо, а задната й лява гума напълно виси във въздуха. 


Снимката е направена някъде 20-тина минути след произшествието (т.е., към 21 часа на 6-и април). Ние като свидетели веднага се опитахме да се свържем с ВИК - запис ни информира, че знаят за аварията на "В. Априлов" и "6-и септември", но като се опитахме да се свържем с оператор, за да изкажем възмущението си, че участъкът с нарушената настилка не е бил обозначен с лента и конуси, не можахме да се свържем с никого. Пуснах жалба по формуляра им за "Контакти". Всеки един от нас, който караше в тъмното по тази нарушена настилка можеше да се окаже в дупката с разбита кола!!!

За щастие, шофьорът и спътничката му се движеха изключително бавно и не пострадаха при произшествието. Обаче кой ще им поеме щетите и разноските по ваденето на колата от дупката?! Надяваме се, че няма да е пострадалият, защото той наистина нямаше никаква вина за ситуацията.


Благодарим Ви предварително за чудесната работа по отразяването на новините в Пловдив!

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?