Следвайте ни

Читатели: Вандали трошат детските площадки в Пловдив

viber icon

Изкъртени вратички и счупена ограда заварихме днес на детската площадка до ТЦ „Гранд“. За това алармира читателката на MaricaBG Елена Златева.

Пловдивчанката е възмутена от вандализма. "Бях с дъщеричката си на година и половина, всички майки бяхме изключително разочаровани от този вандализъм. Никоя от нас не може да разбере, защо детските площадки страдат. Тази площадка не е единствената - от край време, също на ул. „Капитан Райчо“, затворена детска площадка е без врати и с графити по пързалката. Пиша ви, защото се чувствам разочарована от обществото…  Разочарована от тези, които рушат , а не градят", заявява пловдивчанката.

Майките са сигнализирали до Районното кметство и очакват съдействие и разрешаване на проблема.  

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

ТОВА Е ЛОШО...

ТОВА Е ЛОШО...

27.04.2021 | 09:40

ДА СТЕ ВИДЯЛИ ПО УЛИЦАТА ПОЛИЦАЙ ДА ПРАВИ ОБХОД..... ДА ОГЛЕДА И ДА ИМА РАЙОН ЗА КОЙТО ОТГОВАРЯ???!!! ДА СТЕ ВИДЯЛИ НЯКОЙ ДА ОБИКОЛИ ДЕТСКИТЕ ПЛОЩАДКИ И ДА КОНТРОЛИРА ТАМ ПИЕНЕТО НА БИРИ -ПУШЕНЕТО НА ЦИГАРИ И ПЛЮЕНЕ НА ПОНЕ ЕДНО КИЛО СЕМКИ ПРЕД ПЕЙКИТЕ?????! А КАМЕРИ ?!?! ЗАЩО НЯМА ТО ВЕРНО НЕ Е ВЗМОЖНО НА ВСЯКА ПЛОЩАДКА НО МОЖЕ ДА ИМА КОНТРОЛ...ДА ИМА ИЗПИСАН ТЕЛЕФОН ЗА СИГНАЛ АМА НЕ ОНЯ НА 112 ЩОТО ТАМ И НЕ СЕ ОТЗОВАВАТ ПОНЯКОГА И НЕ САМО...ДА ИМА ГОРЕЩ ТЕЛЕФОН НА ТЕРИТОРИЯТА НА ГРАДА ДА МОЖЕ ГРАЖДАНИН ДА СИГНАЛИЗИРА ЗА НЕРЕДНОСТИ.... ИНАЧЕ МАХНАХА ГАРАЖИТЕ ГРОЗНИ БИЛИ НАПРАВИХА ПРЕД БЛОКОВЕТЕ ПЛАТЕНО ПАРКИРАНЕ И КОЛИТЕ НА ПРОИЗВОЛА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ.... ПО БУЛЕВАРД ЪЛГАРИЯ ПОЧТИ ВСЯКА СУТРИН ИМА ПОТРОШЕНИ ОГЕДАЛА ФАРОВЕ ИЗМЪКНАТИ ДЖАНТИ... СЧУПЕНИ ЧИСТАЧКИ...КАКВО ИМ ПУКА НА ПОЛИЦАИТЕ... ТЕ СИ ДЖИТКАТ С КОЛИТЕ И ТО САМО В РАБОТНО ВРЕМЕ....ДАДОХ СИГНАЛ НА РЕСОРНИЯ В 3-ТО РПУ ПЛОВДИВ ПОЛИЦАЙ ЗА НЕРЕДНОСТИ ...ТОЙ МЕ ПИТА В КОЛКО ЧАСА СТАВАТ ТЕ... КАЗАХ ОКОЛО 17ЧАСА Е АЗ ВЕЧЕ НЕ СЪМ НА РАБОТА....КАК ВИ ЗВУЧИ ...??! ОТГОВОРНО НАЛИ?!?!

Отговори
1 0
УМЕН

УМЕН

27.04.2021 | 01:58

Не само градините ами драскат колите с пирони или клучове но некадърната полиция неможе да направи нищо ние си плащаме данъци да ни пазят тези лица заслужават си да носят дрехите и обувките по три години не заслужават за повече...

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?