46
Следвайте ни

Читател на "Марица": Как няма да сме на първо място по смъртност

viber icon

Как няма да сме на първо място по смъртност, като всеки месец опашките пред пощите изглеждат по един и същи начин - нулева дистанция, никакъв страх от заразата и неспазване на ковид мерките. Това ни пише читател на "Марица", възмутен от гледката. Публикуваме целия му коментар без редакторска намеса:

"Всеки месец на първия ден, в който се раздават пенсиите в пощите се получава масово струпване на хора. Всички се тъпчат (и вън, и вътре), макар че има място опашката да се разлее колкото си искаш. Но традицията е наследена от Бай Тошово време, когато беше хубаво и имаше хубави опашки за всичко. Особено пред Показния. Традицията трябва да се спазва. Повечето са без маски, всички са в най-рисковата възрастова група. 

Никакво самосъзнание, никаква самодисциплина. Това са нашите родители, ние сме възпитавани от тях. Никакви мерки не могат да ни помогнат, без да ги спазваме. Законите на живота на Дарвин ги виждаме в статистиката всяка сутрин".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

медик

медик

07.10.2021 | 11:13

Примитивният стандарт в здравеопазването е основната причина за свръх висока смъртност в страната ни, наред с всеобхватната корупция сред медиците.

Отговори
8 4
Другата гледна точка

Другата гледна точка

07.10.2021 | 11:41

Нали искахте медицина "за един лев"? Това и получавате! Кой на каквото си постели, на това и ще полегне.

Отговори
4 6

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?