Следвайте ни

"Чистота" пребоядисва подлезите и заличава драсканици в целия град

viber icon

Работници на „Чистота“ за пореден път боядисаха стените на подлеза до училище „Пейо Яворов“, за да заличат новопоявили се драсканици. До края на седмицата предстои освежаването и на другите подлези по бул. „България“. До края на деня се очаква да приключи работата в подлеза на бул. „Цар Борис III Обединител“ до панаира.

„Вместо да чистим подлезите през няколко месеца, съвместно с всички компетентни общински институции предприехме превантивни мерки за опазването от вандалски прояви.  Засилен е контролът на екипите от „Общинска охрана“ и Общинска полиция, поставят се все повече камери, директно свързани с общинския център за видеонаблюдение“, коментира директорът на общинското предприятие Димитър Георгиев.

Екипи на „Чистота“ не спират да премахват надписи, които загрозяват града. След като отново боядисаха надрасканата фасада на сградата на началния курс на училище „Патриарх Евтимий”, известна като „Малката Лиляна“, продължават работа по цялата ул. „Авксентий Велешки“.

Миналата седмица бяха почистени подлезите на площад „Съединение“, от северната страна на тунела и част от съоръжението до „Баня Старинна“.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Изнервен

Изнервен

17.03.2021 | 10:48

Тия драскачи като ги видя да шарят по обществени сгради, и ми идва да им счупя ръчичките! Ами драскайте си по вашите огради бе, мал0умници! Защо всички данъкоплатци трябва да плащаме за вашата художествена превъзбуда??

Отговори
3 0
jjj

jjj

17.03.2021 | 10:38

Защо ще чисти "Чистота" - всички големи училища си имат охрана! Сложете повече камери и охраната да ги наблюдава и действа при нужда!! И като ги хванат - те самите да си ликвидират последствията за тяхна сметка и назидание!!

Отговори
3 0
гражданин

гражданин

16.03.2021 | 19:23

Община ги знае кои са, нека ги спре.

Отговори
5 1
Чистота!?

Чистота!?

16.03.2021 | 19:14

Това трябва да го направят самите драскачи за тяхна сметка. И да пребоядисат нашарените влакове и стените навсякъде б града.

Отговори
7 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?