Следвайте ни

Четете в "Марица": Здравко Димитров на среща с протестиращите от Кючука

Четирима професори влизат в битката за ректор на УХТ 


Четирима кандидати влизат в битката за ректор на Университета по хранителни технологии в Пловдив, научи "Марица". По неофициална информация това са проф. Алберт Кръстанов, проф. Пламен Моллов и сегашните зам.-ректори проф. Николай Менков и проф. Стефан Драгоев. 


Здравко Димитров на среща с протестиращите от Кючука 

 

Кметът Здравко Димитров и неговата заместничка арх. Невена Балчева ще се срещнат днес с инициативния комитет, агитиращ срещу предстоящия строеж на шестетажна кооперация в район „Южен“.

 


Борислав Кръстев подписал протоколите, че електронната система в градския транспорт действа


Кметът Здравко Димитров разпореди проверка, която да установи как са похарчени 20 млн. лева по проект, изпълнен с финансиране по Оперативна програма "Регионално развитие".

 


Отказват 500 000 лв. на превозвачите


Транспортните фирми, които обслужват 29 автобусни линии в Пловдив, няма да получат допълнително половин милион лева субсидия от градския бюджет, стана ясно вчера.  Превозвачите бяха внесли искане с мотив, че не издържат финансово.  

 


 Няма кандидати за шеф на МБАЛ "Свети Мина"  


Няма кандидати да оглавят МБАЛ "Свети Мина" в Пловдив. Това стана ясно, след като никой не се яви на насрочения за 3 декември конкурс за управител на общинското лечебно заведение.  

 


 Александрина криела пенсионните досиета в общата стаичка на блока


Пенсионните досиета, в които е бил фалшифициран трудов стаж, а след това са били изнесени от НОИ, са открити в обща стаичка на блока,  в който живее бившата служителка на ведомството Александрина Георгиева, а тя отричала да има общо с помещението.  

 


Нешка Робева алармира:  В спортните федерации се създадоха феодални общества

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?