1553
Следвайте ни

Четете в "Марица": Защо и с колко поскъпват разговорите по телефона

viber icon

В първия изцяло зимен ден на годината "Марица" ще ви стопли с куп интересни новини, анализи и интервюта. Плюс малко клюка за десерт. Акцентите: 

 

Инфлацията вдигна и цените на алото

 

В утрешния брой на "Марица" ще прочетете подробна разработка с колко, защо и какви са прогнозите.

 

Ще се самоубием в блъсканицата по моловете и празничните купони

Това споделя в интервю за "Марица" д-р Георги Миндов. Проверката на сертификатите е проформа и това ги обезсмисля, смята зам.-председателят на Столичната лекарска колегия към Българския лекарски съюз.  Какво още мисли лекаря за бустерната доза четете в броя на "Марица".

 

Кой и как разреши на Рогошко да се строи крематориум?

Това попитаха активистите от "Спаси Пловдив" на сесията вчера и поискаха проверка на проектната документация на преместваем обект в центъра на гробищния парк.  Апелът до кмета и неговия заместник Пламен Райчев беше прочетен вчера на сесията на Общинския съвет от председателя Александър Държиков.

 

Да вдигнем паметник на Николай Бухалов & Ама защо, нали е жив и здрав

Общинският съветник от "Ние, гражданите" Георги Величков развесели вчера колегите си в местния парламент с предложението да се издигне статуя на легендата в спорта Николай Бухалов. Залата изпадна в смях, а някои старейшини репликираха: " Той да не е умрял, ето го - жив и здрав!". Жив съм, потвърди и Николай Бухалов, който представлява в местния парламент "Кауза България".

 

Родители подсказват при класна работа онлайн

На решаващите класни и контролни работи хибридното обучение поставя при различни условия учениците, които учат присъствено и  онлайн. Лесно възрастен може да подскаже по време на писменото изпитване - например кои са представките и наставките на думата. Така учещите от разстояние в електронна среда изкарват по-високи оценки, които обаче не са реални. 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?