Следвайте ни

Четете в "Марица": Заровихме милиарди по аптеки и дрогерии

viber icon

Съботният брой на "Марица" няма нужда от допълнителна реклама след поредицата силни издания. Огромна поредица. Многогодишна! Затова ви даваме акцентите, а вие си знаете - десертът ви чака утре на сергията.

 

На евтин шопинг в Турция от дивана вкъщи

В добрите години българите отскачаха за евтин шопинг до Австрия, Италия, Англия и дори Ирландия. А по-непретенциозните - до Турция. Преди COVID-19 беше лесно, имаше нискотарифни полети до Лондон и Милано дори от Летище Пловдив. Така за един уикенд пловдивчани съчетаваха туризъм с пазаруване главно на маркови дрехи. Пандемията промени всичко за броени месеци.

 

Заровихме милиарди по аптеки и дрогерии

Знаете ли за какво харчим най-много пари? Изключваме пълненето на хладилника с храна и напитки. От нехранителните стоки с много голям дял са лекарствата и медицинските изделия.

 

На Балканите се надпреварваме да си разменяме геноциди

казва в интервю Христо Стоянов.

 

2300 т зелени отпадъци ще преработват край Кричим

Новата компостираща инсталация за разделно събирани зелени и биоразградими отпадъци, генерирани от община Кричим и община Перущица, ще преработва 2300 тона смет годишно.

 

Пловдивски архитект изненада Париж и Ню Йорк и се завърна под тепетата

В един стар магазин, в който преди продаваха мебели, в уличките зад Четвъртък пазара, е ателието на керамичката Силвия Митовска и архитект Петър Белев. Отвън сградата е непретенциозна, но отвътре попадаш в някакъв вихър от форми, материали и картини.

На всяка крачка те гледат огромни лица, които ще са част от изложбата им Persona /Маска/, която се открива на 18 юни в галерия „2019“, на улица „Гладстон“. Силвия е завършила керамика в Пловдив. Петър е завършил архитектура в Париж. 10 години е работил като архитект във френската столица.

 

Ели Гигова чака първа рожба

Ели Гигова е в трепетно очакване на първата си рожба. Очаква се бившата телевизионерка да стане майка в края на лятото.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Нали

Нали

28.05.2021 | 20:51

Славчо Атанасов е гeй!

Отговори
2 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?