1553

Четете в "Марица": Започва сечта на джунглата по Марица

Вестник "Марица" се завръща в понеделник на пазара в познатата роля на медиен терминатор. Без конкуренция. Ще ви убедят само акцентите:

 

Започва сечта на джунглата по Марица

Проточилата се с години сага с почистването на джунглата по река Марица дочака развръзка. Между Община Пловдив и софийската фирма „БКС Озеленяване“ е подписан договор за извършване на санитарна сеч по поречието в границите на областния град, научи "Марица".

Плащаме вече с електронни ваучери в магазина

Големите търговски вериги вече приемат електронни ваучери за храна. За нововъведението съобщиха от "Лидл", "Кауфланд", "Билла", "Т-маркет", "Метро" и други по-малки магазини. Паралелно с дигиталните ваучери, на касите ще можем да плащаме и с хартиени ваучери, както до момента. 

Протестът срещу нови ясли лишава от места 240 деца

Това каза в интервю за "Марица" кметът на "Тракия" Георги Гатев. Как ще се решава проблемът, четете в утрешния брой на вестника. 

Тома Спространов возил Прешъс Уилсън в бус със зелки

Препълненият салон на  Lucky Дом на киното се смя и плака с филма "Пулсиращи тепета", посветен на легендарния пловдивски радиоводещ Тома Спространов. Лентата даде летящ старт на 19-ото издание на София Филм фест в Пловдив, което продължава до 31 март с общо над 25 заглавия. Поради огромния интерес организаторите пуснаха още същата вечер втора прожекция на документалния филм за 83-годишния любимец на меломаните, който беше в залата и приемаше овациите.

Оцени новината

Оцени новината
3/5 от 2 оценки
3/5 от 2 оценки

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?