Следвайте ни

Четете в "Марица": Заемът от 60 милиона лева за Пловдив удря на камък

viber icon

Вестникът на България, гласът на Тракия, сърцето на Пловдив. По традиция "Марица" ще ви зареди с новини и енергия утре сутрин. Търсете на будките най-интересното издание на пазара. Анонсите, десертът ви чака утре на сергиите:

 

Общинският заем от 60 млн. лева  удря на камък


Идеята общината да изтегли заем от 60 млн. лева за финансиране на четири големи и важни инфраструктурни обекти в Пловдив удари на камък още преди да стигне до местния парламент. Предложението беше огласено във вторник, когато кметът Здравко Димитров и трима от неговите заместници се срещнаха с лидерите на групи в Общинския съвет. В по-голямата си част обаче градските старейшини са твърдо против, показа проверка на "Марица".

 

Пловдив и Бургас готвят общи европроекти


Пловдив и Бургас ще обединят усилия за общи европроекти. Конкретни стъпки в тази насока обсъдиха кметовете Здравко Димитров и Димитър Николов. Двамата се срещнаха вчера в Община Пловдив. За следващия програмен период Брюксел насърчава регионалната децентрализация и кооперирането между повече региони и дава възможност за привличането на допълнителни средства за инвестиции.

 

 

Одобриха проекта за „Ламартин”

 

Националният институт за недвижимите паметници на културата одобри техническия проект за реновацията на къща „Ламартин” за рекордно кратък срок от малко над месец. Проектът на софийската фирма „Новиза” ЕООД бе изпратен за разглеждане на 12 ноември.  Проектът на софийската фирма „Новиза” ЕООД бе изпратен за разглеждане на 12 ноември.

 

Пазарът на апартаментите на хотелски начала се срина


Пандемията успя сериозно да удари един от най-бързо развиващите се пазари на туристически услуги в Пловдив - този на частните апартаменти, давани под наем на хотелски принцип, през глобалната платформа Airbnb. Всички статистически показатели за този бизнес в града ни търпят сериозен спад.

 

Пребиха брутално 13-годишна ученичка


13-годишно момиче стана жертва на жесток побой в Пловдив. Грозните сцени се разиграли в сряда следобед в близост до Механотехникума в "Кючук Париж".
Тийнейджърката и нейни 11 познати девойки си уговорили среща в социалните мрежи. Причината била разрешаването на конфликт на четири очи.

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Anna

Anna

18.12.2020 | 02:38

Диетите са миналия век! За да отслабнете, вече не е нужно да се изтощавате с диети. Четох за една нова и здравословна загуба на тегло, тук - https://bit.ly/ketodibg Опитах толкова много неща, всички диети, фитнес, е, можех да отслабна с 2 кг, а с този инструмент можех да отслабна с 15 кг за един месец. Чувствам се прекрасно! Съветвам всички!

Отговори
0 0
Татко, каза че ще ми купи колело ама друг път

Татко, каза че ще ми купи колело ама друг път

17.12.2020 | 20:49

Някой вярва ли още на тези паталогични лъжци! ! Хвърлят едни опашати лъжи, а някакви мулиони и чакат като я повторят и медиите 100 пъти в съзнанието на хората да стане истина! Предишния кмет и калинките му откраднаха над 100мил.лв и тези сега бързат, че ако се сгромолясат на изборите тяхното царуване свършва и язък за барута!

Отговори
5 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?