Следвайте ни

Четете в "Марица: За кръчмите 8 март е още от петък

viber icon

Какво по-голямо удоволствие в деня на майстора от това, да четеш интересни новини и любопитни истории. А във вестник „Марица“ и в Marica.bg те винаги са в изобилие! Акцентите от утрешния ни брой, който ви чака топъл, топъл на сергиите:

 

За кръчмите 8 март е още от петък

 

Дни преди 8 март ресторантите в Пловдив са вече напълно резервирани за женския празник. Напливът е толкова голям, че дори в кварталните заведения всичко е заето до дупка. За да не пропаднат банкетите, много от тях са изтеглени още за петък, разказаха пред "Марица" собственици на едни от най-оборотните кръчми.

 

Пролетната ваканция остава през април

 

Няма да има промяна в графика за ваканциите, обявиха от Министерството на образованието и науката. Пролетната ваканция за учениците от 1. до 11. клас ще бъде от 3 до 11 април включително. За дванайсетокласниците ваканцията ще е от 8 до 11 април включително.

 

28 вещае труден успех на ГЕРБ, четворката може да спъне БСП

 

Любопитно интервю с нумеролога инж. Нели Колева

 

 Осигуряват грижа по домовете за възрастни хора без ТЕЛК

 

Община Пловдив продължава предоставянето на грижа в домашна среда и разширява достъпа с нова социална услуга „Асистентска подкрепа“. Новата социална услуга стартира през месец януари в изпълнение на Закона за социалните услуги. Финансирането е осигурено със средства от държавния бюджет. На територията на Община Пловдив се предвижда да бъдат обхванати над 800 потребители.

 

Правим най-достъпната галерия у нас за инвалиди

 

Сградата на постоянната експозиция на Градската художествена галерия на ул. „Съборна“, която ще бъде открита скоро, ще е една от най-достъпните за инвалиди у нас. Това подчерта зам.-кметът по културата Пламен Панов. Парадоксът: сградата на Йосиф Шнитер е на 120 години и е на едно от най-трудните за достъп места в Стария град.

 

И интервюто на тема COVID-19, което никога не сте чели

Професор Камен Плочев, който се сблъска пръв в България с кошмара, разказва уникални истории подробности около вируса

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?