Следвайте ни

Четете в "Марица": Всички нови мерки около кризата с коронавируса

viber icon

В новия брой на вестник „Марица” може да прочетете следните интересни теми:

 

Измамници чистят кредитни досиета срещу 200 лева

Офертата звучи доста примамливо за длъжници, които от дълги години не могат да се справят с плащанията си. Обявите са атрактивни и за бивши длъжници, чиито следващи намерения и ходове биват спъвани заради стари задължения, тъй като кредитната им история се пази 5 години след изплащане на конкретното задължение. 

 

Всички нови мерки около кризата с коронавируса

 

Да подтиснем временно свободата си, за да надживеем COVID-19.

Това призова в интервю пред „Марица” психологът Петя Тухлева.

 

Постоянно играещите цени на петрола на световните борси може да увеличат цените на горивата, прогнозират борсовите експерти.

След летните стойности до 45 долара/барел и спада в края на октомври с 10 долара, на 3 ноември имаше неприятна изненада - само за ден петролът се е увеличил до 38,44 долара/барел, което е поскъпване със 7,11%

 

Строим ударно напук на ковид кризата

 Строителният бранш е от малкото, пожалени от нея. Бум на издадени разрешителни за строеж има през второто тримесечие на 2020 г. в Пловдив и областта, сочат данните на Териториално статистическо бюро Юг. В сравнение с третото тримесечие на 2019 г. разрешителните за нови жилищни сгради бележат ръст от 37.4%, жилищата в тях - с 87.8%, а разгънатата им застроена площ - с 56.2%.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?