Следвайте ни

Четете в "Марица": Всеки пети в рейса без маска, само полицията има право да глобява

viber icon

Всеки пети в рейса без маска, само полицията има право да глобява

Маските в градския транспорт са задължителни, откакто беше въведено извънредното положение. Приблизително 80 на сто от пътниците стриктно спазват предпазната мярка, останалите или държат маската под брадичката, или само да покрие устата, или изобщо не си я слагат. Много от шофьорите  са без маски, част от кондукторите също. В същото време на стъклата на повечето рейсове са залепени табели, че пътници без маска не се допускат. 

Музикантът-депутат Калин Вельов: Ако артистите сме пас за политиката, няма кой да ни реши проблемите

Дължа от времето и енергията си на гилдията, затова станах депутат. Когато работиш на черно и не плащаш данъци, няма как да се надяваш на помощи. Агресията на протеста ще отблъсне голяма част от симпатизантите му.

Нов хит на пазара - мезонет с градина

Нов жилищен парк предлага различен тип апартаменти - мезонети на първия етаж, като всеки има самостоятелно дворче. Проектантите от АGGA studio арх. Ангелина Горчова и арх. Александър Геренски си представяли, че там ще живеят млади семейства с деца и с домашни любимци, и ги проектирали именно за тях.

Комплексът е в нов жилищен квартал, който израства покрай Гребния канал в зеленото каре между пътя за Прослав, "Пещерско шосе" и ул. „Рая”.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Ангел

Ангел

13.10.2020 | 22:46

Бойко Борисов на въжето!

Отговори
1 3
Батко

Батко

13.10.2020 | 22:14

В малките магазинчета 1/6 е с маска от тия дето влизат :) Пълен смях са тия мерки, като никой не му пука и като никой не глобява. Смях, смях!

Отговори
3 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?