46

Четете в "Марица" - Войната срещу хартиената бюлетина е буря в чаша вода

В новия брой на вестник "Марица", който ще излезе утре, очаквайте тези и много други авторски интересни теми и разработки:

Идват още 28 млн. лв. от Европа за битката с мръсния въздух 

Европейският съюз е готов да предостави на община Пловдив още 28,07 млн. лева за подобряване на атмосферния въздух, ако успее да защити проекта. Средствата са предназначени за подмяна на печките и котлите на твърдо гориво с екологични уреди.

"Черният" петък шампион по катастрофи  

Статистиката на МВР за страната сочи, че петък е денят от седмицата, в който стават най-много катастрофи. Само за първото полугодие в петъците са регистрирани общо 448 мелета. Следват понеделниците с 440 и вторниците с 429 катастрофи. 

Войната срещу хартиената бюлетина е буря в чаша вода. Това сподели политологът доц. Стойчо Стойчев. Ще подкрепи ли ГЕРБ кабинет на ПП четете в утрешния брой на "Марица".

Шест златни и една диамантена сватба празнуваха в Момчиловци 

По традиция в Деня на християнското семейство, 21 ноември, в курортното родопско село почитат двойките, които отбелязват половин век и повече брак. Тази година в Момчиловци едно семейство отбелязва своята диамантена сватба, а шест двойки - златна сватба. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Stefan Gamizov … Всичко е стигнало до крайно проруско

Stefan Gamizov … Всичко е стигнало до крайно проруско

22.11.2022 | 08:50

Стойчо също го знае това, но не смее да каже ГЪК по медиите по темата...зер Т00лупът ще му свие сармите начаса!

Отговори
3 1
Stefan Gamizov … Всичко е стигнало до крайно проруско

Stefan Gamizov … Всичко е стигнало до крайно проруско

22.11.2022 | 08:49

Stefan Gamizov … Всичко е стигнало до крайно проруско държавно и законодателно насилие, което напоително се прикрива с воплите на руски пропагандисти по националните медии срещу някакъв въображаем заговор на САЩ и някакви други страни срещу “Майка Русия”. Българите са объркани от тази пропаганда, която насажда омраза и дехуманизация срещу украинците, както и прикрива нестихващите престъпления на диктатурата в Москва на българска територия, които се извършват с откритото нагло съдействие на правителството. България съвсем умишлено е въвлечена във войната в Украйна и има своята роля на финансираща страна на Русия. Както вече писах това става през Турски Поток, петрол, подмяна на произхода на газа, който ползваме (пак е руски и ирански), пране на руски пари и помощ за заобикаляне на санкциите срещу Русия. България не само не е на страната на Украйна, не само не е неутрална, както пищи медийната пропаганда, а е застанала на страната на руската диктатура. Съвсем осезаемо и ясно се чувства наглото превратаджийско поведение на управляващите, както и притискането на хора от държавната администрация, които се смятат за минимално опасни за диктатурата в Москва, черните ѝ дела в България и българските ѝ марионетки. Всичко изброено е гарнирано с нагли грабежи и корупция, които се вършат от хора в държавната власт, държавни фирми и олигарси. Народът даже не е чувал за раздадените 16 милиарда лева, катастрофичните аварии в енергетиката за милиарди породили двойна на ЕС инфлация заедно с предните милиарди раздадени на олигарси, както и е в дълбока мизерия и нищета. Народът е объркан, объркват го допълнително с мизерия и пропаганда, притискат го да мрази Украйна и да боготвори Русия. Това е преврат. Нагъл проруски преврат с много непоносими и убиващи с мизерия кражби и корупция. Време е САЩ, като основен и най-важен съюзник на Европа срещу агресията на диктатурата в Москва, да изоставят политиката си на признаване на сегашната българска власт за съюзническа. Не знам, дали това е възможно и юридически допустимо за член на ЕС и НАТО, но за доброто на българите е задължително. Нужни са санкции и публично говорене осъждащо поведението на българското правителство и мнозинството политици, респективно партии. Нужни са санкции, които да правят живота тежък за проруските български марионетки, както те правят живота на българите кошмарен. Българите не трябва да бъдат изоставяни, както това се случи след 1947 година в ръцете на зверове и както беше направено малко или нищо, да бъдат наказани комунистите и да им бъде отнета властта след 1989 година.

Отговори
3 0
Стойчо, не ни баламосвай точно в Пловдив

Стойчо, не ни баламосвай точно в Пловдив

21.11.2022 | 21:56

Стойчо стойчев гепирасткото гуро.Точно ние в Пловдив знаем какви далавери се правят с хартиената бюлетина.Маминия филм си направи как се фалшифицират избори с хартиената бюлетина.

Отговори
13 4
асенизатор

асенизатор

21.11.2022 | 23:35

тролчо,отдалече миришеш с едни и същи глупости,написани от същия като тебе,но по-голям миризливец!

Отговори
1 7
асенизатор , за маминия ли говориш?

асенизатор , за маминия ли говориш?

22.11.2022 | 07:39

Драги, по троловете спец е маминия! Нещо си в грешка!

Отговори
6 1
Щирлиц от Империал

Щирлиц от Империал

22.11.2022 | 07:51

Кое е глупост ?!Хайде кажи бе, трол от Империал! Че Тотев не си направи филм , как се фалшифицират избори с хартиени бюлетини ли? Цяла БГ го гледа този филм! Само гешевтурата не го е гледала! Хайде трол , марш в мазето на Империал да дращиш глупости и маминия да ти дава някой лев

Отговори
6 1

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?