Следвайте ни

Четете в "Марица": Воят срещу ваксините ще секне, щом станат паспорт за гръцкото море

viber icon

В новия брой на вестник „Марица“ може да прочетете следните интересни теми, интервюта и разработки:

 

Болниците се връщат към нормален режим от понеделник. От следващата седмица ковид леглата в болниците ще бъдат намалени, а плановите операции ще бъде възобновен. Крачката към нормалния режим е заради трайно намалелия брой заразени от коронавирус у нас. 

Най-много пловдивчани на държавна и общинска ясла. Категоричен работодател №1 в региона е Община Пловдив. Това не е толкова учудващо, все някой трябва да обслужва административно над 350 000 граждани.

Градската управа ще реже щатове заради Ковид кризата. Съкращения на щатния персонал с 10 процента обсъждат в Община Пловдив като един от вариантите за намаляване на разходите през втората кризисна година, предизвикана от COVID-19.

Воят срещу ваксините ще секне, щом станат паспорт за гръцкото море.  Само 22 процента от учителите искат да се ваксинират! Хайде, за обитателите на социални домове (пак толкова), разбирам. Но учителите! Които трябва да са проводник на науката. Наравно с бабите! Не е сериозно. 

Георги Стаменов, кмет на район "Централен": Пробивът под гарата ще промени Пловдив, но трябва да изстрадаме неудобствата. Ще се работи  по открит способ, което означава разкопаване и няма  защо да се заблуждаваме - ще има затваряне на улици  в района  на  гарата.

Райкмет дари петле за Банго Васил, показаха го чак в Германия. В семеен кръг, скромно по къщите, почна вчера ромската Нова година в пловдивския квартал „Столипиново“

Трима от "Ролс-Ройс" пребиха баща пред детето му. Служителите на реда разбират за побоя от сигнал, подаден около 17 часа на 13 януари от Областната болница в Пазарджик. 

Станилия: С какво заслужих подобно отношение? Скандални разкрития на надеждата ни за олимпийски медал в кануто

БГ естрадата лудна по чепиците на наш съветник. Изпълнителите Георги Христов и Орлин Горанов дойдоха в града под тепетата специално да си изберат чепици от магазина на  Георги Величков.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Шъ има ли Или няма да има Сделка Може и Вой Зависи кой ще вие

Шъ има ли Или няма да има Сделка Може и Вой Зависи кой ще вие

14.01.2021 | 21:52

Воят срещу ваксините ще секне когато въведем жълтите звездички за еврейте вечерен час Открием лагерите за труд и почивка Дахау Освиенцим Треблика и настане друг ВОЙ Що пак в лагерите на смърта Що ни мразите толкова Що провеждате геноцид срещу нас Ами просто толкова просто просто по еврейски Вой за Вой Паспорт за Ковид за Жълта звездичка Избора си е ваш Офертата е отворена Вие почнахте първи

Отговори
1 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?