Следвайте ни

Четете в "Марица": Въвеждат Здравко Димитров в Общината с литийно шествие

viber icon

Аутсорсингът носи 54 милиона евро в икономиката на Пловдив
Пловдив е най-бързо развиващата се аутсорсинг дестинация, показва последният доклад за състоянието на сектора. През 2018 година фирмите от бранша с регистрация под тепетата са донесли на градската икономика 54 млн. евро.


* Бизнес визитката на Пловдив - евтино е
Колко струва да открия фирма в Пловдив, та дори и с 2 лева капитал? Този въпрос има ориентировъчен отговор и цената се върти около 500 лева.


* Въвеждат Здравко Димитров в Общината с литийно шествие
С тържествено заседание в зала „Съединение“ на Историческия музей, с молебен в митрополитския храм  „Света Марина“ и литийно шествие до сградата на общината започва мандатът на Здравко Димитров - 67-ия кмет на Пловдив след Освобождението и седмия в новата история на демокрацията.


* Районните кметове оглеждат екипите
Шестимата районни кметове от ГЕРБ започват мандата с летящ старт. Всички имат опит в политиката и управлението, което означава, че няма да се налага да учат тепърва азбучните истини.


* Без нов кредит Общината е с вързани ръце
Община Пловдив досега е взела два големи кредита за инвестиции. През 2007 година екипът на кмета Чомаков взе 50 млн. лв. след конкурс от „Райфайзенбанк” при 4-годишен гратисен период и 15 години изплащане. През 2013 година екипът на кмета Тотев взе 30 млн. лв. от ЕБВР с 3 години гратисен период и 10 години изплащане.


* 279 пловдивски семейства искат безплатна бавачка от държавата
В област Пловдив от услугата до момента са се възползвали 279 семейства с деца до 12-годишна възраст, като 7 от тях са многодетни семейства. От Пловдив е един от шестте 18-годишни младежи, които са детегледачи, което е доста необичайно за програмата. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?